GARAJ CAFE & BİSTRO AÇILDI...

GARAJ CAFE & BİSTRO AÇILDI...

GARAJ Cafe & Bistro yapılan törenle Kıbrıs Caddesi No: 47/A Çubuk / ANKARA adresinde hizmete girdi.

Şuayip YAMAN

GARAJ Cafe & Bistro İlçenin tanınmış eşraflarından Mustafa ARSLANTAŞ ve Mehmet ERTÜRK ile Ömer ÇAKMAK ortaklığı ile hizmete girdi.

 

İşletme sahipleri gelen davetlileri kapıda karşıladı.

 

İlçe Belediye Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN yaptığı açılış konuşmasında, “İşyeri sahipleri bize sundukları proje çerçevesinde burasını bugünkü haline getirdiler, prıl pırıl yaptılar.

 

Garaj Cafe & Bistro, Çubuk’a ve İşletme sahiplerine hayırlı olsun. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

İYİ Parti Ankara İl Danışmanı ve eski müftü Mustafa AYDOS’un yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından yapıldı.

 

Kurdele kesiminin ardından davetliler içeriye alınarak ikramlara geçildi.

 

Ortaklardan Mehmet ERTÜRK yaptığı açıklamada, “Açılışta beklentimizin üstünde bir ilgi gördük. Başta İlçe Belediye Başkanımız Dr. Tuncay ACEHAN olmak üzere AK Parti 2. Bölge 7. sıra milletvekili adayı Ahmet Fettah BAYKOÇ’a, MHP İlçe Başkanı Ali ÇANKAYA ve yönetim kurulu üyelerine, MHP Ankara 2. Bölge 6. Sıra milletvekili adayı Gökhan AĞDEMİR ve 8. Sıra milletvekili adayı Aydın ERKOÇ’a, AK Parti İlçe Başkanı Baki DEMİRBAŞ ve yönetim kurulu üyelerine, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tuğba AYDOS ve yönetim kurulu üyelerine, yakınlarımıza ve tüm davetlilere bizleri bu mutlu günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.”

 

İşletme sahiplerinden Mustafa ARSLANTAŞ, “Garaj ismi taaa 1965 yılından beri var. Garaj Kıraathanesi, O yıl rahmetli babam Muzaffer ARSLANTAŞ tarafından şimdiki işyerimizin çaprazındaki Gökmen Petrol yanında geniş bir bahçe içersinde açılmış tek katlı bir binada faaliyet göstermişti.

 

Gökmen Petrol ile Garaj Kıraathanesi arasında taksi durağı, önünde ise otobüs durağı vardı. Buraların da işletmesi babam ve kardeşlerine ait idi.

 

Kıraathanenin yıkılması üzerine Garaj Kahvehanesi’nin faaliyetini şimdi bulunduğumuz yerde uzun yıllar sürdürmeye devam ettik.

 

Şimdiki ortalarımızla uzun görüşmelerden sonra modern ve çağdaş bir Cafe ve Bistro açmaya karar verdik. Gördüğünüz bu nezih mekânı açtık. Emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ederim” dedi.

 

“Garaj Cafe & Bistro gibi nezih bir mekânı Çubuk’a kazandırdığımız için çok mutluyuz” diyet işletme sahiplerinden Ömer ÇAKMAK, “ İnşallah Çubuklu hemşerilerimiz bu mekânın kıymetini bilirler. Bizlere destek verirler ve yardımcı olurlar.

 

Gerek kalite ve lezzet, gerekse fiyat anlamında çok kaliteli ve nezih bir mekân açtığımıza inanıyoruz. İlçemize hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

 

Ayrıca çok değişik menülerin olduğunun altını çizen Ömer ÇAKMAK, “Baklavacı ustamızı Gaziantep, Pastacı ustamızı da Çankırı’dan getirttik. Burada bir Anadolu mutfağı sunmaya çalışacağız. Çubuklu müşterilerimizin de buradan memnun bir şekilde ayrılacaklarına inanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

Ücret politikalarının öğrencilere uygun olduğundan bahseden Mustafa ARSLANTAŞ, “Müşterilerimiz evlerindeki rahat ve güven ortamını burada da bulacaklar.

 

 Öğrencilerimizi buraya bekliyoruz. Öğrencilerin harçlıklarına uygun bir mekân açtık. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” Dedi.

 

“Müşteri memnuniyeti bizim memnuniyetimiz” sloganı ile yola çıktık diyen işyeri sahiplerinden Mehmet ERTÜRK,  

 

Garaj Cafe & Bistro;

 

 % 100 dana etinden sıcak ürünlerimiz,

 

En sevdikleriniz,

 

Kaliteli ve leziz sunum,

 

Damakta kalan tatlar,

 

Kahvaltı çeşitlerimiz;

 

Kişiye özel çeşitlerimiz,

 

Bol menülü çeşitlerimiz,

 

Nefis doğal lezzetler

 

Fırından taptaze Kumpir!

 

Özel günlerinizde toplu yemek siparişleri alınır.

 

Özlediğiniz tatlar bir arada siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.

.

Tüm ürünlerimiz kendi imalatımızdır.”

 

Şikâyet –Öneri- Rezervasyonlar için:

Tel: 0 312 837 37 37

cafe-vert.jpg

cafe2-vert.jpg

cafe3-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.