GELENEKEL ÇİM-DER PİLAV GÜNÜNE DAVET

GELENEKEL ÇİM-DER PİLAV GÜNÜNE DAVET

G E L E N E K S E LÇİM-DER PİLAV GÜNÜNE DAVET 20 AĞUSTOS 2017 PAZAR ÇUBUK II BARAJI

 
Çubuk İmam Hatip Lisesi 1976 yılında 167 öğrenci ile eğitim ve öğretimine başladı.  İlk olarak 1983 yılında 46 mezun verdi. 2017 yılı itibarıyla 34 dönem mezun veren  Çubuk İmam Hatip Okulu bugün 1 Ortaokul 3 Lise olmak üzere toplam 4 okulla eğitim ve öğretimine devam etmektedir.
 
İlçemizde
Köklü bir geçmişe sahip Çubuk İmam Hatip Okulları günümüzde vermiş olduğu mezun ile kayıt yaptırıp orta bölümünden ayrılanlar ve tasdik alanlar dikkate alındığında 10 bin kişiyi aşmaktadir. 
Böyle güçlü bir potansiyele sahip Çubuk İmam Hatip Okullarımız halkımızın da teveccühüne mazhar olmuştur. Bugün okullarımızdan  mezun olmuş mezunlarımız,    brokrasinin çeşitli kademelerinde önemli mevkilerde görev almış İHL ruhunu ve Çubuk İmam Hatip Lisesisini başarıyla temsil etmektedir. Ayrıca özel sektörde çok sayıda başarılı iş adamı mezunlarımız bulunmaktadır. 
Bu potansiyeli hareket geçirmek, mezunlarımızın  gücünü okullarımıza, Okuyan öğrencilerimize ve Okullarımızda ki eğitimin kalitesinin artmasına katkı sağlamak maksadıyla kurulan ÇİM-DER  ( Çubuk İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği ) kurulmuş, faaliyetlerine mezunlarimizdan aldığı destekle okullarımızın hizmetine  devam etmektedir. Geleneksel olarak başlatılan Pilav Günlerine Bazı nedenlerle ara verilmek durumunda kalınan ÇİM-DER PİLAV GÜNÜ bu yıl kaldığı yerden  tekrar devam edecektir. Mezunlarımız ve Mensuplarımız ile bizleri okutan  hocalarımızın destek teşvikleri ile başlatılan  bu çalışmalar kaldığı yerden devam edecektir. 
 
ÇİM-DER yönetim kurulu toplantısında aldığımız kararla 
Bu yıl ki plav günü  20 Ağustos 2017 pazar  günü 
Çubuk II Barajı Alt Savakta yapılmasına karar verilmiştir. 
Yer seçiminde ulaşımın kolay olması düşünülmüş,  mezunlarımızın daha uzun zaman geçirmeleri amaçlanmıştır. 
Katılımın yüksek olması uzun zamandır görüşme fırsatı bulamayan  mezun, Mensup ve hocalarımızın haberdar olması tek arzu ettiğimiz husustur. Bu sebeple tüm mezun ve Mensuplarımız çevresini bilgilendirme gayreti içerisinde olmalıdır. 
Bu nedenle Çubuk İmam Hatip Okullarımızdan mezun olmuş mezunlarımızı,  bizlerin okutulmasında emekleri çok olan hacalarımızı, imam hatipe gönül vermiş her daim desteğini ve sevgisini esirgemeyen Mensuplarımız ÇİM-DER PİLAV GÜNÜNE DAVET ederiz. 
Katılımları bizleri sereflendirecektir. 
Selam ve saygılarımla
 
Ahmet Karakuş 
ÇİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.