FUTBOLDA “YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ” ŞAMPİYON...

FUTBOLDA “YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ” ŞAMPİYON...

Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen,‘2015 Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Turnuvası’nda Yunus Emre Anadolu Lisesi, “ŞAMPİYON” oldu.

Şuayip YAMAN

 

Yunus Emre Anadolu Lisesi bu yıl sporda  “Altın Çağını”  yaşıyor. Nazar değmesin...

 

İlçede faaliyet gösteren 7 lisenin katıldığı futbol müsabakaları Çubuk Gençlik Hizmetleri ve  İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

 

5 gün süren “2015 Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Turnuvası” finalinde Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 8-4 yenen Yunus Emre Anadolu Lisesi, “Şampiyon” oldu.

 

Sunuculuğunu Beden Eğitimi Öğretmeni Aydın Koca’nın yaptığı Kupa Töreni’nde;

 

Turnuva’nın en centilmen oyuncusu seçilen Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı oyuncusu Abdullah Ilgaz’a ödülü (futbol topu), Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Fehmi Alcan tarafından verildi.

 

Turnuva’da dördüncü olan Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı’na kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan tarafından verildi.

 

Turnuva’da üçüncü olan Meliha Hasanali Bostan Çubuk Fen Lisesi Futbol Takımı’na kupa ve madalyaları İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş tarafından verildi.

 

Turnuva’da ikinci olan Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı’na kupa ve madalyaları İlçe Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Niyazi Murat Tiryaki tarafından verildi.

 

Turnuva’da “Şampiyon” olan Yunus Emre Anadolu Lisesi Futbol Takımı’na kupa ve madalyaları ise İlçe Kaymakamı Cemal Şahin tarafından verildi.

 

Turnuva sonrası anlamlı bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Cemal Şahin, “Spor, barış, kardeşlik ve hoşgörüdür. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızın sporcularına, antrenörlerine (beden eğitim öğretmenlerine), okul yöneticilerine, ayrıca destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

 

Burada bir parantez açarak Yunus Emre Anadolu Lisesi’nden söz etmek istiyorum. Bu okulumuz bu yıl Antrenörleri Tahsin Kuru’nun önderliğinde sporun hemen hemen her branşında başarıdan başarıya koşarak, neredeyse tüm kupaları müzelerine götürdüler. Dileğim, diğer okullarımızın da aynı başarıyı göstermeleri..

 

Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ederim.

 

Duydum ki, Beden Eğitim Öğretmeni Tahsin Kuru hocamızın tayini çıkmış, temennim burada kalması ve ilçemize hizmet vermeye devam etmesi yönündedir. İnşallah kalır. “

 

Bu yıl ilçede yapılan tüm spor müsabakalarında başarılı olan Yunus Emre Anadolu Lisesi, bir kupayı daha müzesine götürdü.

 

Final müsabakasının onur konukları ise Abidin Yılmaz Huzurevi sakinleriydi.

İlçe Kaymakamı Cemal Şahin’in ayrıca teşekkür ettiği Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M. Engin Çelenk kupa ve madalya töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Müdürlüğümüzün şimdiye kadar organize ettiği müsabakalarda destek ve katkılarını esirgemeyen başta İlçe Kaymakamımız Cemal Şahin olmak üzere, İlçe Garnizon Komutanı ve aynı zamanda İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. N.Murat Tiryaki’ye, Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan’a, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan’a, 112 Ambülans servisi personeline teşekkür ederim.

 

Ödül törenlerinde dağıtılan kupa ve madalyalar Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılmıştır.      

 

Yine müsabakalarda görev yapan hakemlerde gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü tarafından görevlendirmişlerdir.

spor01-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.