Futbolcular Uyuyor Çubukspor Taraftarı Tarih Yazıyor!

Futbolcular Uyuyor Çubukspor Taraftarı Tarih Yazıyor!

Bölgesel amatör Lig 6.Grupta Ankara Temsilcisi Çubuk spor evinde ağırladığı Kastamonu temsilcisi il özel idare sporla 0-0 Berabere kaldı.

Bölgesel amatör Lig 6.Grupta Ankara Temsilcisi Çubuk spor evinde ağırladığı Kastamonu temsilcisi il özel idare sporla 0-0 Berabere kaldı.

-Futbolcular istenen başarıyı gösteremedi

Müsabakaya her iki takımda temkinli başladı, oyunun ilerleyen bölümlerinde kendi sahasının birinci bölgesinde defanstan uzun toplarla çıkarak topu oyuna sokan Çubukspor bir türlü oyunun hâkimiyetini ele geçiremedi. Bunda orta saha oyuncularının oyunun gereği olan hareketliliği bir türlü sahaya yansıtamamalarının da rolü büyük idi. Bir de bütün bunlara ilk yirmi, yirmi beş dakikada forvet oyuncusu ve forvet arkası oynayan oyuncusu sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Çubukspor bir türlü rakibine üstünlük sağlayamadı.

-Sakatlanmalarda soru işareti ?

Hiç bir fiziki müdahaleye maruz kalmadan yaşanılan bu sakatlıklar akıllara da bir takım soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

-Taraftar 10 üzerinden 10 aldı

Çubukspor bu takım kadrosu ve oyun kurgusu ile ligdeki hedeflerine ulaşması çok zor görünüyor. Nitekim sahasında kaybettiği iki puanla zirve yarışında çok büyük yara almış oldu. Müsabakanın en etkileyici tarafı ise -5 derece soğukta stadı hınca hınç dolduran ve doksan dakika coşku ile yaptıkları tezahürat ile Çubuksporlu taraftarları idi. Helal olsun size on üzerinden on almayı hak ettiler.

-Başkan İncesu elini değil gövdesini taşın altına koydu ama …

Kısacası Çubukspor Başkanı Deda İncesu’nun ve taraftarın gösterdiği o özverili çabayı futbolcular ve teknik ekip gösterememiştir. İlk maçta sınıfta kalan takım inşallah kendine çeki düzen verirde diğer maçlarda taraftarın ve başkanın yüzünü kara çıkartmaz. 

2dsc07531.jpg2dsc07578.jpg2dsc07608.jpg2dsc07603.jpg2dsc07593.jpg2dsc07712.jpg2dsc07706.jpg2dsc07700.jpg2dsc07757.jpg2dsc07681.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.