FİNANSBANK KURBAN BAYRAMINDA ÇİFTÇİLERE KAPILARINI AÇACAK

FİNANSBANK KURBAN BAYRAMINDA ÇİFTÇİLERE KAPILARINI AÇACAK

FİNANSBANK KURBAN BAYRAMINDA ÇİFTÇİLERE KAPILARINI AÇACAK.

FİNANSBANK KURBAN BAYRAMINDA ÇİFTÇİLERE KAPILARINI AÇACAK.

2012 yılında Tarım Bankacılığına başlayarak Çubuk ilçesinde adından büyük oranda söz ettirmeyi başaran Finansbank A.Ş. Çubuk Şubesi Kurban Bayramında müşterilerini unutmuyor ve tam kadro fazla mesai yaparak bayramın 1. ve 2. günü şubenin kapılarını besici müşterilerine ardına kadar açıyor…

Finansbank A.Ş. Çubuk Şube Müdürü İsmail Çağlar; (Tarım Bankacılığı konusunda şubelerinde oluşturdukları uzman ekip ile çiftçilere bire bir tarımsal danışmanlık hizmeti verdiklerini ve kısa sürede Çubuk ilçesinde çok büyük projelere imza attıklarını vurgulayarak Finansbank AŞ olarak müşterimizin her zaman yanında olduk, kurban bayramında da şubemizi açarak müşterimizin yanında olacağız, bu kararlılıkla yola çıkarak şubemizi kurban bayramında ilk 2 gün besici müşterilerimiz için açık bulunduracağız, bu süre içerisinde besici müşterilerimiz kurban satışlarından elde ettikleri yüksek meblağları evlerinde çekinerek saklamak yerine güvenle şubemize getirerek hesaplarına anında yatırabilecekler. )Dedi…

Ayrıca Finansbank’ta bireysel müşterileri için Aylık % 1,15’ten Başlayan Faiz Oranlarıyla Dosya Masrafsız Bireysel Bayram Kredisi bulunmakta.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Finansbank, Kurban Bayramı’nda uygun faiz oranlı Bayram Kredisiyle bireysel müşterilerine bayram coşkusu yaşatmayı hedefliyor.

Bayram döneminde bireysel müşterilerinin artan ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler üreten Finansbank, Kurban Bayramı için dosya masrafsız bireysel ihtiyaç kredileri sunuyor. Yüzde 1.15’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle Finansbank, bu bayramda da müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Finansbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, “Müşterilerimiz, bayramın gelmesiyle artan ihtiyaçlarını karşılamak için nakit arayışına giriyor. Biz de Finansbank olarak yaklaşan Kurban Bayramı’nda onların bütçelerini rahatlatmak için uygun faiz oranlı, dosya masrafsız Bayram Kredimizi hayata geçirdik” dedi.

Finansbank’ın uygun faiz oranlarıyla sunduğu bayram kredisinden yararlanmak isteyen bireysel müşterilerin kimlik numaralarını 5030’a göndererek kolayca krediden yararlanabiliyor.

15 Eylül-10 Ekim 2014 tarihleri arasında devam edecek kampanya ile ilgili olarak Finansbank şubelerinden ve www.finansbank.com.tr adresinden detaylı bilgi alınabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.