Festival'in Gözdesi Çubuk Turşusu

Festival'in Gözdesi Çubuk Turşusu

Büyük Ankara Festivali'nde Açılan Çubuk Belediyesinin Standı, Yabancı Konuklardan, Bürokratlardan ve Vatandaşlardan Yoğun İlgi Görüyor

Büyük Ankara Festivali'nde açılan Çubuk Belediyesinin standı, yabancı konuklardan, bürokratlardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesince bu yıl üçüncüsü düzenlenen Büyük Ankara Festivalinde Çubuk Belediyesi açtığı stant ile faaliyetlerini ve Çubuk'a özgü ürünleri tanıtıyor.

Çubuk standını ziyaret eden konuklar, yöresel ürünlerden tadıyor. Konukların en çok ilgisini çeken ise Çubuk turşusu, vişne aromalı Osmanlı şerbeti ve Çubuk Agat taşı çekiyor.

Gelen konukları Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve belediye çalışanları karşılıyor.

Standı ziyaret eden Gürcistan ve Azerbaycan'dan gelen gruplar, Başkan Özden ile sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi, bol bol Çubuk turşusu yedi. Başkan Özden yabancı konuklarını Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline de davet etti.

Çubuk Belediyesinin standına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç, EGO Genel Müdürü Ömer Ulu ve daire amirleri de ziyaret etti. Ziyarette konuklara Başkan Özden tarafından Çubuk baklavası ve Çubuk sarması ikram edilirken, Keçiören Belediye Başkanı Ak, çubuk baklavasını çok beğendiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.