Festivale Özel Kampanya Soylu Ticarette

Festivale Özel Kampanya Soylu Ticarette

Tavalar 3,00 TL’den başlayan fiyatlara Soylu Ticarette.

Çubuk’un en büyük züccaciye showroomunu Soylu Ticaret Cumhuriyet Mahallesi Çubuk Şehir Müzesi’nin karşısındaki mağazasında Festivale özel indirim başlattı.

Çubuk’un köklü firmalarından Soylu Ticaret Cumhuriyet Mahallesi Mutlu Sokak No:5’de Çubuk Şehir Müzesi karşısındaki mağazasında 10. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’ne özel kampanya başlattı. Festival süresince yüzlerce ürünlerde indirime giden Soylu Ticaret, yeni çeşitleriyle de festivale renk katacak.

Yaklaşık yarım asırlık deneyimi ile züccaciye sektörünün öncülerinden Soylu Ticaret, festivale özel ürünleri ve fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

Zücaciye sektöründe lider markaların bayiliğini yapan Soylu Ticaret yeni Zücaciye Showroom’u müşterilerine kapılarını açarken, elektrikli eşyalarından mutfak gereçlerine, hediyeliklerden çeyiz setlerine kadar geniş bir yelpazede ürünlerini açılışa özel indirimlerle müşterilerine sunmaya başladı.

Soylu Ticaret’te, Korkmaz, Schafer, Biev, Kütahya Persolen, Güral Porselen, Phılıps, Braun, Tefal, Arzum, Arnica, Fakir, Blue House, Mehtap, Taç Ev Tekstili, Tantitoni, Sedef Avize, Hisar, Pierre Cardin Porselen gibi birçok markanın ürünleri bulunuyor.

Çubuk’un en büyük Züccaciye Mağazası ürünlerin teşhirini ve seçimini kolaylaştıran etkileyici raf ve stand tasarımları ile ziyaretçilerine görsel bir zenginlik sunuyor. Mağazada sektörün ana ürün grupları olan cam, porselen, elektrikli ev aletlerinden, ev tekstilden avize çeşitlerine, hediyelik ve mekan değerlendirme amaçlı kullanılan ürün yelpazesinde 5 binden fazla çeşit bir arada görülebilir.

2img_3231-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.