Festivalde Muhteşem Dayanışma

Festivalde Muhteşem Dayanışma

Muhteşem bir şekilde geçen 4. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalinde tüm halk ve esnaf katılımcılara ve misafirlere hizmet noktasında nerdeyse birbirleri ile yarıştılar.

  İlçe halkının topyekûn festivale ve festivali düzenleyen Belediye Başkanı Adem Tuğluca"yı sahiplenmesi katılımcıların gözlerinden kaçmayarak, taktire şayan olarak değerlendirildi. Özellikle yabancı konuklarla ilgilenme konusunda birbirleri ile yarışan ilçe halkı, misafir perverlik konusunda ilçeyi ve Türkiye"yi en güzel şekilde

tanıttılar.

 

 

         

   Çubuklu iş adamı Sabri Koca Slovakya"nın Sabinov Şehrinden gelen heyete özel ilgi göstererek misafirlerle birebir ilgilendi. İş adamı Sabri Koca Festival hakkında düşüncelerini şu şekilde ifade etti;” Bu yıl 4. düzenlenen Uluslar arası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali ile ilçemiz rahmetli Turgut Özal"ın ifadesi ile çağ atlamıştır. Festivali halka mal eden Belediye Başkanımız Adem Tuğluca ilçe halkının ve esnafının gönüllerinde taht kurmuştur. Bizlerde Çubuklu iş adamları olarak elimizden geldiği kadar misafirlerimizle ilgilenmeye çalıştık. Belediye Başkanımıza ve ekibine bu güzel organizasyon için teşekkür ederim” dedi.

 

            İş adamları gelen heyetle ilgilenirken ilçede bulunan okul müdürleri ve öğretmenlerde Çubuk Belediyesi yetkilileri ile birlikte öğrencilerle ilgilendiler. Öğrencilerle ilgilenenlerden birde Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdür Müslim Demir oldu. Müslim Demir Sabinov"a yaptıkları ziyarette kendileri ile çok güzel ilgilendiğini belirterek Başkan Tuğluca"nın kültürleri buluşturduğunu belirtti.

 

 

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum