Festival Toplantları Devam Ediyor

Festival Toplantları Devam Ediyor

5. Uluslararası Turşu ve Kültür Festivaline Sayılı günler kala hazırlıklar hız kazandı.Başkan Lokman Özden, Turşucu ve Kasap esnafı ile festival toplantısı düzenledi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezinde düzenlene toplantıda konuşan Belediye Başkanı Özden, 24-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek festival ile ilgili bilgi verirken, esnafların sattıkları malların fiyatı konusunda duyarlı olmalarını isteyerek, gelen misafirlerden bir ""Hoş geldiniz"" kelimesini ve bolca ürün tattırmayı da esirgememelerini söyledi.

Festivalin tüm Çubuk halkının olduğunu belirten Başkan Özden, festival için görüşme ve istişareler yaptıklarını ifade etti. Festival boyunca herhangi bir eksikliğin olmaması için herkesin büyük çaba sarf etmesi gerektiğini söyleyen Başkan Özden, ""Çubuk"un tanıtımına katkıda bulunacak festival boyunca kurulacak stantların, festival alanına kusursuz kurulması için sizlerin daha önceki festivallerden edindiğiniz deneyim ile tespitlerinize ve önerilerinize ihtiyacımız var. Bu yıl yaklaşık 300 standımız bulunmakta olup öncelik turşucu ve kasap esnaflarımızın olacaktır"" dedi.

Festivalin ana temalarından olan turşu ve kasap esnafının kalitesi, fiyatı ve ürün tattırımı ile festivale katkı vereceklerini ifade eden Başkan Özden,"" Sizlerin sadece görünürde veya ticarette var olmanızı değil, yapacağınız aktivite ve faaliyetler ile de kendinizi göstermeniz gerektiğine inanıyorum. Bu yıl Tarım Bakanlığından üretim izin belgesi olmayan üreticilere satış yaptırmayacağız. Ayrıca festival boyunca da oluşturulacak özel ekip sayesinde stantlar sürekli denetlenecektir. Turşu ve Et fiyatları da tek olacaktır""dedi.

-TURŞU VE KASAP STANTLARININ YERLERİ ÇEKİLEN KURALAR İLE BELİRLENDİ

Esnafla yapılan toplantısında, festival boyunca yapılacak çeşitli müzik, sanatsal, kültürel ve sportif etkinlikler de görüşülerek, yapılması gereken konular hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Daha sonra festival alanından stant alan turşucu ve kasap esnafının yerleri festival komitesi tarafından çekilen kurlar ile belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum