Festival İçin Biraraya Geldiler

Festival İçin Biraraya Geldiler

Çubuk'ta, Sivil Toplum Örgütleri ve siyasi parti temsilcileri, ''Uluslararası Turşu ve Kültür Festivali'' için bir araya geldi.


Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, başkanlığında yapılan toplantıda, bu yıl 5'incisi düzenlenecek festivalde, neler yapılabileceği tartışıldı.

Özden, burada yaptığı konuşmada, ''Festival, hepimizin festivali olup her hemşehrimizin üzerine düşen görev olduğu gibi sizlere daha çok görev ve sorumluluklar düşmektedir. Festivalimiz başarılı olursa bu başarı bizimle birlikte tüm ilçemizin olup, başarısız olursa da bu başarısızlık bizimle birlikte hepimizindir'' dedi.

Çubuk'u ilgilendirecek önemli kararları birlikte alacaklarını kaydeden Lokman Özden, ''Birlikte fikirler üreteceğiz. İlçemizin aydınlık yarınlarına birlikte ışık tutacağız. Her türlü siyasi ön yargıdan uzak, tamamen Çubuk sevdasıyla, tamamen insanlarımızın menfaatleri doğrultusunda ortak adımlar atacağız'' diye konuştu.

ÇUBUK'U TÜM DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Festivalin 24-27 Eylül 2009 tarihinde yapılacağını vurgulayan Başkan Özden, bu sürenin bazılarına göre kısa bazılarına göre uzun olduğunu belirterek, STK'ların bu konudaki düşüncelerini sordu.

Özden, festival ile ilçenin adını dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını bildirdi.

Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın, ''Agat taşı'' ile, ÇUDEF Dernek Başkanı Recep Taş ise Kuruçay Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından oluşturulan Köy Müzesi ile festivale katılacaklarını kaydetti.

Toplantıya, Çubuk Çankırılılar Dernek Başkanı Salih Kahraman, BBP ilçe Başkanı Şevki Arıcı, Çubuk Karma Esnaf Odası Başkanı Gaffur Zengin de katılarak, festivale ilişkin düşüncelerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum