FEDERASYON BAŞKANI’NDAN ŞOFÖRLER ODASI’NA ZİYARET...

FEDERASYON BAŞKANI’NDAN ŞOFÖRLER ODASI’NA ZİYARET...

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Çubuk Şoförler Odası’nı ziyaret etti.

Şuayip YAMAN

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Federasyon Başkanı Apaydın, ziyaretinde şoför esnafının sorunlarını dinledi.

 

Ziyarette Apaydın’a Ankara Kamyoncular 2. Başkanı Seyit Gönül eşlik etti.

 

Apaydın, “Sizlerin sorunları bizim de sorunlarımız. Sorunlara çözüm bulmak bizim asli görevimiz. Şoför esnafının çözülemeyecek hiçbir meselesi yoktur. Çünkü şoförümüz her zaman birlikten ve beraberlikten yanadır.

 

Şoför esnaflarımızın sorunları da, çözüm yolları da bellidir. Onun için sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı en kısa zamanda ilgili makamlara iletip, sorunlarımızın çözümüne katkılarını isteyeceğiz.

 

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş ise, Federasyon Başkanı Fevzi Apaydın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Sayın Federasyon Başkanımız Oda'mızı ilk kez onurlandırmıştır. Kendisine teşekkür ederiz. Bundan böyle kendilerini daha sık görmek isteriz.'' dedi.

 

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinden son derece memnun olan Federasyon Başkanı Apaydın, “Sizleri Ankara’ya (Federasyon’a) bekliyorum. Kapımız sonuna kadar açık” dedi. 

soforler-odasi-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.