FATİH  IŞIK; SAMSUN’A ,TRABZONA VAR  ÇUBUKSPOR’A YOK

FATİH IŞIK; SAMSUN’A ,TRABZONA VAR ÇUBUKSPOR’A YOK

Çubuk’u ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanının Çubukspor’un sıkıntılarına rağmen hiçbir söz vermemesi ve Çubuk stadını incelemesi Çubukspor yönetiminin tepkilerine sebep oldu.

Samsunspor’a 23 milyon destek veren ve 10 milyon daha destek sağlamaya çalışan Gençlik ve Spor bakanının Çubuk’ta Çubukspor’un sorunlarına kulak Tıkaması tepkilere neden oldu.         Trabzona ,Samsuna var Çubukspor’a yok diyerek tepki gösteren Çubukspor Kulüp Başkanı  Fatih Işık yaptığı açıklamada hem Spor Bakanını  hemde Çubuk belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı duyarsız kaldıkları için eleştirdi. Fatih Işık yaptığı yazılı açıklamada;

BİR ATKIMIZ OLMADI 23 MİLYON EDEN;

Evet Birileri Ne Çok Eleştiriyorsunuz Diyecek Belki Ama ;Bir Spor Kulüpü Başkanı Olarak Çektiğimiz Sıkıntılara Siyasetçilerden Mevcut Hükümet ve Hükümetin Gençlik ve Spor Bakanından Çözüm Bulmasını İsteyip Destek Olmasını Beklemek ..

Profesyonel Liglerde Mücadele Etmiş Bir Takıma Sahip İlçemizin 22 Bin Öğrencimizi Spora Teşvik Eden Kötü Alışkanlıklardan Uzaklaştırarak Topluma ve Ülkesine Faydalı Bir İnsan Olarak Yetişmesi İçin Gayret Gösteren Biz Çubuk Spor Yöneticilerinin En Doğal Hakkıdır.   

         Bu Olması Gereken... Ya Olanlar;

         Garipsin,Sahipsizsin,Yalnızsın. Çünkü Ankara Takımısın.

Karadeniz Takımı Olsak Belki İlçemizi Ziyaret Eden Gençlik Ve Bakanımızın Boynuna Astığımız Atkı 23 Milyon Ederdi .Zor Şartlarda Gençlerimiz İçin Verdiğimiz Uğraşın Bir Kıymeti Olurdu.

Maalesef Spordan Sorumlu Bakanımıza Çubuksporumuzun Belki Milyon Etmez Ama Alın Teri Kokan Atkımız Yinede Çok Güzel Yakıştı .Peki İlçemizi Ziyaret Eden Bakanımıza      Yakışmayan Neydi ?

Yılarca Yapılması İçin Uğraştığımız İlçe Stadımızın İnşaatını Bile Ziyaret Etmemesi. Zor Şartlarda Kulüp Yönetiyoruz .Deplasman Giderlerimizi Karşılayamıyoruz Diyen Yöneticilerimizi Duymamazlıktan Gelmesi Düşündürücüydü. Bir O Kadarda Düşündürücü Olan Belediye Başkanım'ızın Bakanımızdan İlçe Takımımız Adına Bir Destek Sözü Alamamasıdır.

        Ama Konu Samsun İli Trabzon İli Olunca Parada Destekte Hemen Bulunuyor Sözler Veriliyor. Biz Ankara Takımlarına da Duyarsız Kalınıyor. Ama Biz Sahada Başarılı Ve Onurlu Mücadelemizi Verip Hakkımızı Almaya Bu Ülkenin Bu İlin Bu İlçenin Gençliğini Spora Teşvik Edip Devletimizin Yüküne Ortak Olmaya Devam Edeceğiz ,

  Kendi İllerine Pozitif Ayrımcılık Yapan Spordan Sorumlu Yöneticilerimize de Türkiye Cumhuriyetinin Başkenti Ankara'da UEFA Standartlarına Uygun Bir Stadın Bile 2017 Yılı Olmasına Rağmen Hala Yapılamamış Olmasının Ayıbı Yeter.

    Bize de Sahada Onurlu Bir Şekilde Verdiğimiz Mücadalemizin Alın Terinin Mükafatı ve Kötü Alışkanlıklardan Uzaklaştırıp Spora Teşvik Ettiğimiz Gençlerimizin ve Ailelerinin Duası Yeter.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum