FAHRİ BALCI BEKİR BOZDAĞ’IN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU

FAHRİ BALCI BEKİR BOZDAĞ’IN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU

Bir süredir Adalet Bakanlığında Başmüşavir olarak görev yapan Çubuklu Fahri Balcı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Özel Kalem Müdürlüğü görevine atandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı’nın Afyonkarahisar’dan Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa etmesinin ardından Özel Kalem Müdürlüğü görevine Adalet Bakanlığı Başmüşaviri Fahri Balcı, atandı.

Bir süredir Adalet Bakanlığında Başmüşavir olarak görev yapan Çubuklu Fahri Balcı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Özel Kalem Müdürlüğü görevine atandı.

img_1965.jpgBir süredir Adalet Bakanlığı Başmüşaviri olarak görev yapan Fahri Balcı, Bozdağ’ın özel kalem müdürlüğüne atanmasının ardından hayırlı olsun ziyaretleri yoğunlaştı.

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyeleri de Fahri Balcı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete BADER Başkanı Mustafa Akdoğan, Sayıştay Üyesi Ali Karakaya, Milletvekili Aday Adayı Hamza Yılmaz, Büyükşehir Enerji Müdürü Tevfik Vardar ve Sağlık Bakanlığı Şube Müdürü Abdülhadi Aytaç katıldı.  

Yeni görevlerinde yapacağı çalışmalarda kendilerine başarılar dilemek üzere arkadaşlarıyla birlikte Balcı’yı ziyaret ettiklerini söyleyen Akdoğan, “Değerli kardeşimiz Fahri Balcı Beyin bu önemli görevde de üstün başarılar göstereceğine yürekten inanıyoruz. Kendileri duruşu belli, ülkesine ve milletine bağlı, vizyon ve misyon sahibi, hizmet etmeyi seven, dinamik bir kardeşimiz olduğundan bu görevde de daha önceki görevlerinde oluğu gibi çok başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) olarak çok mutlu olduk, Allah yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balcı ise, “Biz memleketimize hizmet için verilen her görevi seve seve yapmaya hazırız. Sevenlerimizin ve dostlarımızın destekleri ve duaları bana her zaman güç verecektir. Allah hayırlara vesile kılsın inşallah” ifadelerini kullandı.

Fahri Balcı’nın Bozdağ’ın özel kalem müdürlüğüne atanması memleketi Çubuk’ta da sevinçle karşılandı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum