Faaliyet Raporu Değil ,Beceriksizlik

Faaliyet Raporu Değil ,Beceriksizlik

2014 YILI Faaliyet raporu ile ilgili açıklamada bulunan MHP belediye Meclis üyesi İhsan Mutlu belediye yönetimi ilçenin bir yılını boşa geçirdi dedi.

Faaliyet raporunun mecliste oylanmasından sonra MHP olarak 2014 yılı faaliyet raporuna red oyu verdik.

 Seçimlerden önce vatandaşa büyük vaatlerde bulunanlar ne yazık ki daha ilk yılda  vatandaşta hayal kırıklığına sebep oldular. Nüfusu yüz bine yaklaşan başşehrin dibinde ,3 dönemdir iktidar partisine mensup belediye başkanları tarafından yönetilen ilçe ne yazık ki hak ettiği hizmeti alamadı. İlçede ekonomi her geçen gün kötüye giderken, yapılan istatistiklere göre ilçeye dışarıdan göç edenlerin dar gelirli aileler olduğu, ilçeden gidenlerin ise gelir düzeyi iyi olan aileler olduğu görülüyor.

 

Koskoca bir yıl içinde elle tutulur      hiç bir icraat yapılmadı. Beceriksiz bir yönetim halkla kucaklaşmayıp dert dinlemeyen idareciler ile maalesef Çubuk bir yıl daha kaybetmiştir. Memur zihniyeti ile çalışan başkan ve ekibi hiçbir zaman çalışmalarda sokakta görülmezken vatandaşlarımız başkan yardımcılarının ismini bile bilmemektedirler.

 Ne acı bir faaliyet raporudur ki, masa başında hazırlanmış sayısal veriler birbirini tutmazken tam bir beceriksizlik raporu olmuştur.

 Katılımcı belediye olmayan bir yönetim ve muhalefetin söylediği öneri ve uyarıları muhalif gözüyle bakarak elinin dışıyla tersleyen yönetim muhalefeti ve  % 43 oy veren Çubuk halkını görmezden gelmektir.

  Belediye Başkanı ivedilikle kadrolarını gözden geçirmeli ve daha becerikli, sahaya hakim, tecrübeli, odasından dışarı çıkıp halkla,personeliyle ilgilenecek idarecileri iş başına getirmelidir. Nitekim son meclis toplantısında meclis günlerinin sayısının azaltılması önerilerek yönetimin katılımcı değil, birkaç kişi ile sınırlandırılarak beceriksizliğimize devam edelim düşüncesi vardır. Bir atasözü var. “Gözlerimi kaparım, işimi yaparım”. Hoş işini yapsan da,gözlerini kapatsan.ona da razıyız.

 Hakim olamadığın iş senin değildir, düşüncesiyle,işlerine hakim olan belediye başkan yardımcıları bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum