Ey Çubuk’lular Uyanalım Ve Gereğini Yapalım

Ey Çubuk’lular Uyanalım Ve Gereğini Yapalım

3.000 yıllık Çubuk tarihinde böyle utanç verici bir olay yaşanmamıştır.Bunun yaşanıp ve Allah’ın cezasına muhatap olan ilk toplum Hz. Lut Peygamberin kavmidir ve bunlar hak ettikleri cezayı bulmuşlardır.

Bu güne kadar Çubuk"ta meydana gelen olaylar bu olay yanında hafif kalmıştır. Bu ve buna benzer toplumun huzurunu kaçıran olaylar, ancak ciddi çalışma ve ahlaki terbiye ile yok olur.Bu nedenle; Çubuk"ta oturan ve dışarıda olup da Çubuk"lu olan herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir.

Bu konudaki çalışmalar Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün birlikte hareketi ve buna da mahalle muhtarlarının, okul müdürlerinin, okul aile birliği başkanlarının, sivil toplum kuruluşlarının, siyasi parti temsilciliklerinin. Çubuklu iş adamlarının ve yöneticilerin katılacağı bir toplantı yapılmalı, konular tartışılmalı nedenler masaya yatırılmalı öncelikler belirlenmeli, görevler ve görevliler belirlenerek harekete geçilmeli ve her çalışma not edilerek yol alınmalı, aşamalara geldikçe eğer yeniden değerlendirilmesi gerekiyorsa yeniden değerlendirilmeli ve böylece Çubuklunun sorunlarına hep birlikte el atarak çözüm bulunmalıdır. Bu sayede Çubuk özlediği huzurlu günlere yeniden kavuşacaktır. Sorumluluktan kaçmak suça ortak olmaktır.

Konuşmak için değil, çözüm üretmek için el ele verip bunun üstesinden gelebiliriz Gelecek hepimiz içindir. Selam ve dua ile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum