Eskrim'de Çubuk başarısı

Eskrim'de Çubuk başarısı

Türkiye Şampiyonasında 3. olan ve 21.09.2008 tarihinde Ankara da oynanan Gençler Türkiye Şampiyonasında 2. olan Alper Aydın 03 Kasım Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da da yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Eskişehir'de Eylül ayında yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasında 3. olan ve 21.09.2008 tarihinde Ankara da oynanan Gençler Türkiye Şampiyonasında 2. olan Alper Aydın 03 Kasım Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da da yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.



Alper Aydın kazandı madalyaları Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'ya hediye ederek kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Bu madalyaları ilçeme hediye ediyorum diyen Sporcu Alper Aydın şunları söyledi;" Çubuk Bekir yılmaz İlköğretim Okulunda Mustafa Kalender hocamın desteği ile başladığım eskirim sporunu altı yıldır yapmaktayım. Eskrim Sporunu severek ve zevkle yapıyorum. Hedefim Dünya ve Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye'yi ve ilçemi Dünyaya duyurmaktır. İleride Spor Akademisine girerek de bu başarımı perçinlemek istiyorum. Tüm gençlere özelliklede ilçemizdeki gençlere bu spor dalıyla uğraşmalarını tavsiye derim. Bize eskirimi sevdiren başta Federasyon As Başkanı Mustafa Kalender'e, Kulüp Başkanım Turgay Koç'a, Aileme ve her türlü desteği esirgemeyen Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'ya teşekkür ederim" dedi.



İlçede sporun her dalına destek olduklarını belirten Başkan Tuğluca Eskirim dalında ilçede 3 gencin önemli başarılar elde ettiklerini bununda kendilerini sevindirdiğini belirtti. Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Alper Aydın ve Hilal Bahçeci'ye başarılar dileyerek gençlere eskirim de örnek olduklarından dolayı da teşekkür etti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum