Eski Mit Lojmanları Öğretmenevi Olacak

Eski Mit Lojmanları Öğretmenevi Olacak

Çubuk Kaymakamlığının girişimleri sonucu Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) daha önce lojman olarak kullandığı bloklardan biri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne öğretmenevi olarak kullanılmak üzere tahsis edildi.


Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, girişimleri sonucunda, söz konusu bloklardan birinin, Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğüne, öğretmenevi olarak kullanılmak üzere tahsis edildiğini bildirdi.

İlçede eğitim camiasına daha iyi sosyal olanakların sağlanması anlamında yeni bir Öğretmenevine ihtiyacın had safhada olduğunu belirten Dallı "Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Mansur Toprak"ın talepleri doğrultusunda, geleceğimizi şekillendirecek olan öğretmenlerimize daha iyi olanaklar sunmak maksadıyla böyle bir karar alınmıştır. Öğretmenlerimizin hizmetinde kullanılacak olan bu yatırımda emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederim" dedi.

Öğretmen Evi olarak kullanılacak binanın tadilatı için önce projenin hazırlanacağını belirten Toprak ise "Eğitimcilerimize yakışır bir şekilde öğretmenevimiz 2009 yılının ikinci yarısında tam anlamıyla faaliyete geçmesi planlanmaktadır" diye konuştu.

İki bloktan oluşan lojmanların B blokunun MİT"den Milli Emlak"a devredilmesi ve öğretmenevine tahsisi konusunda Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürü H. Ümit Aksoy"un büyük katkı sağladığı bildirildi.

Çubuk Öğretmenevi, Halk Eğitim Müdürlüğünün eski lojmanında elverişsiz koşullarda faaliyetini sürdürüyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.