Eşinin Kafasından aşağı Asit döktü iki Gözünü kör Etti

Eşinin Kafasından aşağı Asit döktü iki Gözünü kör Etti

Yüzüne asit atarak eşinin kör olmasına yol açan Müslüm Coşkun’un, polis tarafından aranırken, çarşaf giyerek hastaneye gittiği anlaşıldı. Coşkun, “Asidin bu kadar zarar vereceğini bilmiyordum. Karımdan özür diliyorum” dedi. Coşkun’un sözleri tepki çekti.

"Kör edeceğim" diye tehdit ettiği eski eşinin yüzüne asit döken Müslüm Coşkun, Funda Coşkun"un iki gözünü kör etti. Coşkun, baldızı ve yeğenini yaralamaktan da suçlanıyor. Kadının avukatları eski eşin cinayete teşebbüs suçundan ağır cezada yargılanmasını istedi.

ANKARA 8"inci Asliye Ceza Mahkemesi"nde önceki günkü duruşmada, eski eşi Müslüm Coşkun"un saldırısında gözlerini kaybeden Funda Coşkun"un (26) ifadesi, bazı dinleyiciler ve avukatların ağlamasına neden oldu. “Ne olacak ömür boyu hapis yatsa benim gözlerimi geri verebilecek mi? Ben artık körüm, çocuğumla bile ilgilenemez oldum” diyen Funda Coşkun, yaşadıklarını şöyle anlattı:

Daha önce jiletledi

“Müslüm"le 10 yıl önce evlendik. Bu evlilikten bir kızımız oldu. Ancak kocam sürekli uyuşturucu kullanıyor, hırsızlık yapıyordu. Anlaşamıyorduk, protokol yaparak ayrıldık. Kezzap atmadan bir ay kadar önce boşanma mahkemesine giderken, "Gel seni son kez yanağından öpeyim" dedi. Yanağımı uzatınca jiletle yüzümü kesti. Kendisi hakkında şikâyette bulundum.”

Tehdit ediyordu

“Boşandıktan sonra Çubuk"ta ablamın yanına yerleştim. Telefonla tehdit etmeye başladı. "Seni yakacağım, seni öldüreceğim, seni kör edeceğim" diyordu. 17 Ekim 2009"da çocuğu almak için eve geldi. Çocuk kendisiyle gitmek istemeyince "Gel biraz konuşalım çocuğu ikna edelim" dedi.”

Su içiyor zannettim

“Konuşmak için evin önünden biraz uzaklaştık. Elinde bir su şişesi vardı, su içiyor zannettim. Konuşurken birden su şişesinin kapağını açtı ve kafamdan aşağıya döktü. O anda iki gözüm görmez oldu. Sesleri duymaya başladım. Meğer sanık yanımıza gelen ablam ve kızına da kezzap fırlatmış. 40 gün yoğun bakımda kaldım ve sol gözüm tamamen alındı sağ gözüm görmüyor.”

Kezzap değil asit attım

Müslüm Coşkun ise bahsedilen maddenin kezzap değil asit olduğunu belirterek, “Çocuk yüzünden aramızda tartışma çıktı. Baldızım hakaret edip çocuğu üzerime atınca, çocuğun burnu kanadı. Otomobilimin bagajını açtım, elime su şişesi geldi, alıp fırlattım. İçinde asit olduğunu bilmiyordum. Asidi işyerinde çelik kapı yapımında kullanırız” dedi.

İki gözü kör oldu

Funda Coşkun"un iki gözü kör oldu. Müslüm Coşkun hakkında eski eşini kasten yaralamak suçundan 6 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Coşkun hakkında ayrıca baldızı Döndü Baloğlu ve yeğeni Satı Topal"ı yaralamak suçundan da toplam 15 yıla kadar hapis isteniyor. Fulya Coşkun"un avukatları, “kasten yaralamak” suçundan yargılanan Müslüm Coşkun"un, cinayete teşebbüs suçundan ağır cezada yargılanmasını istedi.

Polis tembihleyip geri gönderdi

SALDIRI sırasında yaralanan Döndü Baloğlu, sanığın kardeşini ve kendisini sürekli tehdit ettiğini belirterek şunları söyledi: “Bir hafta boyunca sürekli evin etrafında geziniyordu. Polis çağırdık, karakola gittiğimizde polisler "Şikayetçiyseniz dosya açalım" dediler. Kız kardeşim "Bana bulaşmasın yeter. Şikayetçi değilim" dedi. Polis sanığın bir daha evin etrafında gezmemesi için tembihleyip gönderdi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum