Eşinin Bulunması Halinde Beş Bin Dolar Ödül Verecek

Eşinin Bulunması Halinde Beş Bin Dolar Ödül Verecek

Çubuk'ta, 33 gün önce kaybolan 70 yaşındaki Yüksel Şimşek bulunması halinde ailesi tarafından 5 bin dolar ödül verilecek.

Sirkeli beldesinde oturan Yüksel Şimşek (70) torununun nişanına katılmak için Altındağ İlçesine geldi. Nişan sonrası otomobili ile ayrılan Şimşek’ten bir daha haber alınamadı. 45 yıldır evli olan eşi Emine Şimşek, eşini bulana 5 bin dolar ödül vereceğini açıkladı

23 Ağustos günü torununun nişanı için Altındağilçesine geldiğini söyleyen eşi Emine Şimşek, şunları aktardı:
“O gün akşam 23.00 sıralarına kadar misafirlerle oturdu. Gece yarısı otomobille evden ayrıldı. Telefonu yanındaydı ama bittiğini söyledi.

 

Eve gittiğinde takacağını söyledi.

Pazar günü telefon etmesini bekledik açmadı. Kendimiz ulaşamadık. Şarja takmayı unuttuğunu düşündük. Sonra komşudan yardım istedik. Komşu bizi tekrar aradı. Evin hiç açılmadığını eve gelenin olmadığını söyledi.


Eşinden haber alamayan Şimşek, polise haber verdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: 
“Bunun üzerine çocuklarımı alarak Sirkeli beldesine gittik. Eve gittiğimizde gelmediğini anladık. Bunun üzerine karakola başvuruda bulunduk. Beyninden ameliyat olduğunu, ilaçlarının cebinde olmadığını söyledik. Polislerin aramasının yanında bizde akrabaları toplayarak aramaya başladık. Dağları, tepeleri üç gruba ayrılarak her yere bakmamıza rağmen bulamadık.”
17 gün sonunda avcılar tarafından otomobili bulunduğunu ama kendisinin izine rastlanmadığını belirten Şimşek, şunları söyledi: “17’nci günün sonunda bir telefon geldi. Avcılara av sırasında otomobili buldu. Yuva köyüne bağlı bir derenin içerisinde bulduk. Oraya kadar gece nasıl gitti bilmiyoruz. Arabada sabaha kadar yatmış uyumuş. Arabanın kapılarını kitleyerek ruhsatı da yanına alarak oradan uzaklaşmış. Oradan nereye gitti, kimin arabasına bindi, hangi yöne gitti bilmiyoruz. Türkiye genelinde aramaya çıktık. Araba bulunduktan sonra polis helikopteri, köpekler ve AFAD alanda arama çalışması yaptı ama bir sonuç çıkmadı. Çocuklarımla beraber her yeri aramaya başladık.”
İlaçlarını alamadığı zaman kendisini ifade edemeyeceğini söyleyen Şimşek, “Sen kimsin deseler söyleyemez. Cebinde telefon, ruhsat, kimlik, ehliyeti var. Birileri bulursa bakarak bize ulaşabilirler. Cebinde 600 lira parası vardı” diye konuştu.

Şimşek, her yeri aradıklarını ama sonuç alamadıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: 
“45 yıllık eşimi bulamadım. 33 gündür dağları deldik. Ne çalı, ne taş, ne dere ne de tepe koyduk. Hiç kimsede gördük demiyor. Tavuk kaybolsaydı o dağlarda bulurdum ama eşimi bulamadım. Ağlamaya gücüm yetiyor artık. Bulanlar bize bildirsin biz hemen gelelim.”
Yüksel Şimşek, kaybolduğu an üzerinde kareli gömlek, krem rengi yelek, ceplerinde kimlik, ehliyet olduğu ve burnunun üzerinde bir ben izinin yanında, kafasının üzerinde 6 santimlik ameliyat ve dikiş izi olduğu belirtildi.

Yüksel Şimşek’in kızı Sibel Bayar da, “Babamı bulmak için çok uğraştık her yere başvurduk ama sonuç çıkmadı. 17 gün sonra arabası bulundu ama kendisinin izine rastlamadık. İlaçlarını alamadığı için kendisini ifade edemiyor" dedi.

Bayar, babasını görenlerin 0505 350 8514-0537 274 2201 numaralara ulaşmasını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.