ESİAD'dan Öğrenciler Yararına Kermes

ESİAD'dan Öğrenciler Yararına Kermes

Çubuk Esenboğa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESİAD) üyelerinin eşleri tarafından ve gönüllü bayanlardan kimsesiz öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde açılan kermes hafta sonuna kadar açık kalacak. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"in de gezerek alış veriş yaptığı kermese, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen kermesi düzenleyen gönüllü hanımlardan Bedriye Bayrak, kermeste her türlü çeyiz, örgü, hediyelik eşya, gözleme bazlama, mantı ve diğer gıda çeşitlerinin satışa sunulduğunu belirtti.



Kermesi düzenleyen bayanları tebrik eden Başkan Özden, yardım programları ile sosyal faaliyetlerin vatandaşlar arasındaki birlik ve beraberliği artırdığını belirtti. Bu tür insani davranışların desteklenmesi gerektiğini de anlatan Başkan Özden, emeği geçenlere teşekkür etti. Özden, yapılan kermesle birçok öğrenciye yardım edeceğini ifade ederek, ""Buna benzer faydalı etkinliklerin devamını bekliyoruz"" dedi.

Başkan Özden daha sonra beraberindekilerle birlikte kermesi gezerek alışveriş yaptı. Gözleme, pasta, tatlı, süs eşyaları, kitaplar, çeyiz eşyaları ve çeşit çeşit el işi örgülerin bulunduğu kermes, dört gün açık kalacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.