Erzurum Oltu Cağ Kebabı Artık Çubuk’ta

Erzurum Oltu Cağ Kebabı Artık Çubuk’ta

Çubuk yeni bir lezzet durağına daha kavuştu. Cumhuriyet Mahallesi Stad Caddesi No: 5/A’ya açılan Erzurum Oltu Cağ Kebabı isimli restoran, yöresel Erzurum Oltu Kebabı’nın en lezizini Çubuklularla buluşturuyor.

Dededen gelen mesleği açtığı yeni dükkanında devam ettirmek isteyen Erzurumlu Bayram Çaycı, “50 senedir kendini ispatlamış bir ekibimiz ile Çubuklulara hizmet etmek için işyerimizi açtık.  Ankara’nın en güzel cağ kebabını yaptığımızı iddia ediyoruz. Etimiz yaylalarda yetişen kuzulardan özel olarak seçiliyor. Yağsız ve sinirsiz seçilen etlerden odun közünde pişirilen cağ kebabımız özel bir lezzet sunuyor” dedi.

Lezzet Tutkunlarına Müjde; Erzurum Oltu Cağ Kebap Açıldı

Erzurum Oltu Cağ Kebap kurucusu Bayram Çaycı, “Bizim amacımız Çubuk hemşerilerimize damak tatlarına uygun bir kebap yedirebilmek. Bir Çubuklu canı cağ kebabı yemek istediğinde bir başka yerde bu lezzeti aramasın. Emin olsun buraya gelen her vatandaş memnuniyetle ağırlanacak ve damak zevklerine uygun bir şekilde cağ kebabı yiyebilecek. Biz burada müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerden ziyade temiz bir ortam da sunuyoruz. Biz burada müşterilerimize temiz bir lezzet sunuyoruz” diye konuştu.

“Bu Lezzeti Başka Yerde Aramayın”

Alo Paketle 0541 645 39 90 numaralı telefon tüm evlere 10 TL’ye dürüm servisi yaptıklarını anlatan Bayram Çaycı, “Bırakın Çubuk’u Ankara’dan biri canı cağ kebabı yemek istediği zaman bir başka yere bir başka ile yani Erzurum’a gitmek zorunda kalmayacak. Burada çok daha lezzetlisini bulabilecek” dedi.

“Önce tattın Sonra Karar Verin”

Yöresel yemek konusunda da oldukça iddialı olduklarını söyleyen Bayram Çaycı, şu bilgileri verdi:

“Cağ kebabı, oğlak veya kuzu etinden yapılan bir çeşit kebaptır. Geleneksel olarak Erzurum'un Oltu ilçesinde yapılan cağ kebabı, önceden terbiye edilmiş etin yatık bir şişe geçirilip odun ateşi üzerinde pişirilmesiyle hazırlanır. Cağ (bico) adı verilen şişler kullanılarak servis yapıldığından bu adı almıştır.”

Tereyağlı İspir Fasulyesi, Kadayıf Dolması ve Çorba gibi yöresel damak tatlarıyla da gündeme gelmeyi planladıklarını belirten Çaycı," Amacımız Çıubuk halkının daha önce tatmadığı ya da tatmasına rağmen bu kadar keyif almadığı bir lezzeti ilçemize getirmekti. Allah'a şükür nezih bir mekanda çalışmalara başladık" dedi.

Çubuk'ta bir ilk Erzurum Oltu Cağ Kebabı açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Stad Caddesi No: 5/A Çubuk Ankara

Bayram Çaycı

Alo Cağ Kebabı 0541 645 39 90

1dji_0721-down.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.