Erdoğan 'çapraz anket' istedi

Erdoğan 'çapraz anket' istedi

AK Parti'nin anlaşmalı olduğu Pollmark, Anar ve Denge Kamuoyu Araştırma Şirketleri'ne yaptırdığı ankete, Başbakan Erdoğan'dan vize çıkmadı.

AK Parti'nin seçim anketini beğenmeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, adayları açıklanan iller dışındaki AK Partili belediyelerde çapraz anket yapılması için talimat verdi.

AK Parti'nin anlaşmalı olduğu Pollmark, Anar ve Denge Kamuoyu Araştırma Şirketleri'ne yaptırdığı ankete, Başbakan Erdoğan'dan vize çıkmadı. 30 soruluk anketi karmaşık bulan Başbakan Erdoğan, daha net sonuçlar alınması için adayları açıklanan iller dışındaki AK Partili belediyelerde çapraz anket yapılmasını istedi.

Erdoğan, kamuoyu şirketleri için yeni sorular hazırladı. Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerine anket sorusu yazdıran Başbakan Erdoğan, AK Partili olan illerde 'Mevcut belediye başkanını başarılı buluyor musunuz?', 'Mevcut belediye başkanını dürüst buluyor musunuz?', 'Mevcut belediye başkanını halka yakın buluyor musunuz?', 'Seçim olduğunda mevcut belediye başkanına oy verir misiniz?' sorularının halka yöneltilmesini ve sağlıklı sonuç alınmasını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.