Erciyes Böreği'n sahipleri Burak ve Burkay Özgün'den Bayram Mesajı

Erciyes Böreği'n sahipleri Burak ve Burkay Özgün'den Bayram Mesajı

Erciyes Böreği'n sahipleri Burak ve Burkay Özgün, Kurban Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.

Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmet açılan Erciyes Börek'in sahipleri Burak ve Raşit Burkay Özgün kardeşler, sağlıklı yaşamak için sağlıklı güvenilir ürünler tüketmeyi diledi.  

Baklavadan pastaya, börekten su böreğine en lezzetli ürünlerin yeraldığı Erciyes Börek'in sahipleri Özgün kardeşler, mesajlarında şu görüşlere yer verdiler:

”Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramını geride bırakırken önemli bir Bayramı daha birlikte yaşananın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli dini bayramlarımızdan olan Kurban Bayramını içinde barındıran bu kutlu ayda teslimiyeti, paylaşmayı ve nefis muhasebesini yaparak birkez daha dindarlığımızı yeniledik, muhtaç olan insanlarla Allah için kanını akıttığımız kurbanlıklarımızı paylaşırken, yakınlarımıza, komşularımıza ve sevdiklerimize soframızı ve gönlümüzü açarak İslam ve insan kardeşliğini tattık. İçimizdeki ibadet aşkı, insan sevgisi, fakire ve yardıma muhtaç olana el uzatma isteği her zamankinden daha coşkulu şekilde davranışlarımıza yansıdı. Şimdi de aynı his ve heyecanla Kurban Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

En yakında olanın elini tutmak, onulmaz zannedilen yaraları sarmaktır bayram. Kardeş gibi, dost gibi, anne gibi, baba gibi, yar gibi kucaklaşmaktır tüm insanlarla. Gözleri yolda kalanlara ümit olmaktır bayram. Yürekleri enkaz altında bırakmadan sevgiyi tüm insanlığa paylaştırmaktır. Gönüllerin kıvrımına sevgi köprüleri kurmaktır bayram. Sağlıklı beslenmekle elde edilen sağlıklı bedenlerle geleceğe umutla bakmaktır bayram. Bir çocuğun düşlerine yağmak, bir ümidi bin ümide bölmektir bayram. Yalnızlıklardan kurtulmak, ümidin kandillerini yakmak, bol bol yardımlaşarak  gönüllerde yeni saraylar inşa etmek ümidiyle Kurban Bayramınız kutlu olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.