ENKA OTOMOTİV TAMİR & BAKIM SERVİSİ AÇILDI

ENKA OTOMOTİV TAMİR & BAKIM SERVİSİ AÇILDI

Çubuk'ta Volkswagen, Audi, Porsche, Seat, Skoda, Opel, Ford, Cıtroen, Renault, Fiat, Hyundaı, KIA, Dacıa, Peugeot markalarına tek bir çatı altında servis hizmeti veren Enka Otomotiv Tamir & Bakım Servisi açıldı.

Yıllardır Ankara İvedik’te hizmet veren Enka Otomotiv Tamir & Bakım Servisi yoğun istek üzerine Çubuk Sanayi Sitesi’nde hizmet vermeye başladı.  Volkswagen, VW Binek, VW Ticari,  Audi, Porsche, Seat, Skoda, Opel, Ford, Cıtroen, Renault, Fiat, Hyundaı, KIA, Dacıa, Peugeot markalarına tek bir çatı altında hizmet veren Enka Otomotiv Tamir & Bakım Servisi, ilçede garantili servis hizmeti veren bir servis olmasıyla ön plana çıkıyor.

Enka Otomotiv Tamir & Bakım Servisi, bu özelliğiyle Çubuk’ta bir ilki temsil ediyor.

Enka Otomotiv Tamir & Bakım Servisi Özel olarak Çubuk’ta birçok markayı aynı çatı altında bir araya getirmekten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getiren Servis Sahibi Emrah Ünal, ’’Üstün hizmet kalitesi, kesintisiz ve hilesiz, özel tecrübemizle, muhteşem bir ekibimizle ile sizlere hizmet vermekteyiz. Müşterilerimiz VW (Volkswagen) Binek, VW Ticari, Audi, Porsche, Seat, Skoda, Opel, Ford, Cıtroen, Renault, Fiat, Hyundaı, KIA, Dacıa, Peugeot marka aracına işçilik garantili ve uygun fiyatla hizmet alabilecekler’’ dedi.

Müşterilerin servise giriş yapan araçlarını dinlenme bölümlerinde, gazete-dergi okuyup, çeşitli ikramlar eşliğinde bekleyebildiklerine dikkat çeken Emrah Ünal, araçlarının bakımını beklerken aynı zamanda her türlü hizmetten faydalanabildiklerini, benzeri bir konseptin Çubuk’ta başka bir yerde olmadığına dikkat çekti.

Enka Otomotiv’in günlük ortalama 20 araca hizmet verilebilecek kapasitenin mevcut olduğunu belirtti.

Çubuk Sanayi Sitesi 24. Sokak No: 13-15’de hizmete başlayan Enka Otomotiv Tamir & Bakım Servisi ustaların memleketi Çubuk’ta yılların birikimi ve tecrübelerini müşterilerinin hizmetine sunmanın çok gurur verici olduğunu söyledi.

Firmalarının en önemli prensibinin müşteri memnuiyeti olduğunu ifade eden Emrah Ünal, bilgi ve tecrübelerine 0312 837 50 52 - 0507 454 17 95 numaralı telefonla ulaşılabileceğini kaydetti.

ENKA OTOMOTİV TAMİR & BAKIM SERVİSİ

VW Binek, VW Ticari,  Audi, Porsche, Seat, Skoda, Opel, Ford, Cıtroen, Renault, Fiat, Hyundaı, KIA, Dacıa, Peugeot markalarına

(Tamir & Bakım İşçiliği Garantilidir)

Emrah Ünal

TEL: 0312 837 50 52  - CEP: 0507 454 17 95

Adres: Çubuk Sanayi Sitesi 24. Sokak No: 13-15 Çubuk – ANKARA 

enka-otomotiv-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum