Engellilerden Başkan Acehan’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Engellilerden Başkan Acehan’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Çubuk Engelli ve Engelli Dostları Derneği üyeleri Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Çubuk Engelli ve Engelli Dostları Derneği Başkanı Sabahattin Horoz ve dernek üyeleri Çubuk Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Tuncay Acehan’a yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başarılar dilediler.

engelli5.jpg

Misafirlerini belediye binasının girişinde karşılayan Başkan Acehan’a, dernek başkanı Horoz ve beraberindekiler her zaman yanlarında olduğu ve verdiği destek için teşekkür ettiler.

engelli1.jpg

Engellilerin sorunların ve çözümlerinin konuşulduğu ziyaret sonrası Başkan Acehan, sorunların ve taleplerin yerine getirilmesi için üzerlerine düşenleri yapmaları konusunda yardımcı olacaklarını söyledi. İlçenin modern bir şehir olması için engellilerin hayatlarını kolaylaştırıcı uygulamaların şart olduğunu aktaran Başkan Acehan, ’’Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi son yıllarda ülkemizde de engellilerin hayatlarının daha çok kolaylaştırıldığı projeler hayata geçirildiği herkes tarafından görülmektedir. Bu bağlamda bizler de yerel yönetimler olarak engellilerimizin hayatlarına kolaylık sağlayacak uygulamalar yapmak zorundayız. İnşallah belediye olarak önümüzdeki süreçte sizlerle birlikte yeni projeler hazırlayacağız. Ayrıca sizlerin hazırlayacağınız projelere de destek vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın’’ dedi.

engelli2.jpg

Dernek olarak üye sayılarının artırılması noktasında bir çalışma yapmalarını isteyen Başkan Acehan, dernek merkezlerinin de daha geniş bir yere taşınması noktasında kendilerine destek olabileceklerini belirtti.

engelli3.jpg

Çubuk’ta engellerin her yönü ile aşılmasını önemsediklerini bildiren Çubuk Engelli ve Engelli Dostları Derneği Başkanı Sebahattin Horoz, yeni dönemde bu konuda daha çok hassasiyet beklediklerini anlattı. Engellilerin hayatta birçok zorluk ile karşılaştığının altını çizen Horoz, ’’Son yıllarda hem hükümetimiz hem de yerel anlamda belediyelerimiz tarafından biz engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak bir çok projelere imza atıldı. Bu bizler açısından çok sevindirici bir durumdur. Bizim en çok beklentimiz kendi ayaklarımız üzerinde durabileceğimiz ve toplumumuza faydalı olabileceğimiz çalışmalar veya işler yapmaktır. Bizlere bu konularda destek olursanız en büyük iyiliği yapmış olursunuz’’ diye konuştu.

Ziyarette engelli şair Yusuf Minnet, ‘Yüreğimden Şiirler’ isimli şiir kitabını başkan Acehan’a hediye ederken, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

engelli4.jpgengelli5.jpgengelli2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.