EN HİJYEN YIKAMA ÇELEBİ HALI YIKAMA

EN HİJYEN YIKAMA ÇELEBİ HALI YIKAMA

Halı Yıkama sektöründe tam otomatik el değmeden halı yıkama sistemi kuran Çelebi Halı Yıkama Fabrikası, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek ‘En Hijyen Yıkama’ sistemlerini devreye koydu.

Ankara’nın En Büyük Halı Yıkama Fabrikası olan Çelebi Halı Yıkama Fabrikası, kendi imalatı olan ve Türkiye’de bir ilk olan Halı Çırpma Makinesi ‘Çırp Matik’i tama otomatik halı yıkama makinalarına entegre etti.

Türkiye’de bir İlk

‘Çırp Matik’ sayesinde evlerden veya iş yerlerinden gelen halılar ilk olarak el değmeden özel vakkumlu sitemi sayesinde halıya zarar vermeden çırpılarak toz zerreleri emiliyor. Çırpılan halılar daha sonra yine el değmeden özel halı şampuanları ile yıkanıyor ve daha sonra yine el değmeden kurutma makinalarında kurutularak özel havalandırma bölümlerinde havalandırılıyor.   Halı içerisinde zerre kadar toz kalmasını engelleyen tam yıkama sitemi ile ‘En Hijyen Yıkama’ sağlayan yeni nesil teknolojiyi hayata geçiren Çelebi Halı Yıkama, müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışıyor.

Çelebi Halı Yıkama, Türkiye’de ilkleri yaparak Ankara ve Çubuklulara en kaliteli hizmeti veriyor…

Amman Dikkat!

Yaz aylarının başladığı şu günlerde özellikle kadınların en önemli sorunlarından olan yaz temizlikleri de başlarken, halıları kime ve nasıl yıkatılacağı da kafaları karıştırıyor. Temizlik yapalım derken, uygun olmayan ortamlarda ve koşullarda yıkanan halılar bir den bire sağlığımızı tehdit eder konuma gelebiliyor.

-İç Anadolu’nun En Büyük ve Tam Otomatik Fabrikası

İlkleri hayata geçiren işadamı Hasan Çelebi, halı yıkamada en önemli konunun hijyen olduğunu belirtti. Halı yıkamada gelinen son noktaya sahip olduklarını anlatan Çelebi, ’’Bu zahmetli işten vatandaşlarımızı kurtarıyoruz. Çelebi halı yıkama olarak kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetinden yola çıkarak kaliteli ve hijyenik halı yıkamayı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Ücretsiz halı yıkama servisimiz ile evlerden alınan halılar işinde profesyonelleşmiş, tecrübeli ekibimiz ile tama otomatik halı çırpma makinesinde önce çırpılıyor ve arkasından yine tam otomatik el değmeden yıkama makinesinde kullandığımız kaliteli şampuanlar sayesinde halının özüne zarar vermeden yıkanıyor. Yıkanan halılar kurutma makinalarında kurutulduktan sonra yine ücretsiz olarak evlere teslim edilmektedir. Çelebi halı yıkama olarak kapalı yıkama ve havalandırma alanı ile Ankara’nın en büyük halı yıkama tesislerine sahibiz. Gelişmiş teknolojimiz ve otomasyon sistemimiz ile halkımıza kaliteli, hijyenik temizlik sunmanın gururunu yaşamaktayız’’ dedi.

- Tecrübeli Ekip Tarafından Kaliteli Şampuanlar Kullanılıyor

-Aile ve Bebeklerin Sağlığı Açısından Çok Önemli

Halıların temizliği aile ve bebeklerin sağlığı açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Çelebi, Çelebi halı yıkama olarak ilçedeki tüm halıların yıkanması ve yıkama sistemini vatandaşların görebilmesi için halıları kendileri getirenlere %40 indirim yaptıklarını söyledi.

-Ankara’nın Her Yerinden Ücretsiz Servis, Kendisi Getirene %40 İndirim

Ankara’nın her yerine servisleri olduğunu ifade eden Çelebi, ’’Halılarınızı gönül rahatlığı ile bize getirebilirsiniz. Çünkü biz halılarınızı en iyi şekilde temizliyoruz. Bu konuda çok iddialıyız ve halılarınızın yıkandığı yeri ile yıkama sistemimizi görmeniz için fabrikaya halılarını kendileri getirenlere % 40 indirim yapıyoruz. Ankara’nın her yerinde de ücretsiz servislerimiz bulunmaktadır. Size bir telefon kadar yakınız.  Fabrika Tel: 838 26 56- 0535 851 35 16 ve 0543 269 98 05 numaralı telefonlar. Adresimiz Gökçedere Mahallesi  yolu üzerindedir’’ diye konuştu.

celebi-hali-yikama02-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum