En Çok Tercih Edilen İftar Mekanlarını İncelemeye Devam Ediyoruz

En Çok Tercih Edilen İftar Mekanlarını İncelemeye Devam Ediyoruz

İşte Çubuk’un en çok tercih edilen iftar mekanlarını Çubuk Haber hizmetiyle sizlere sunmaya devam ediyoruz. www.cubukhaber.com olarak, rezervasyon için restoranları tek tek arama devrine son veriyoruz. Çubuk’ta bulunan restoranları tek tek dolaşarak dışa

Ramazan geldi, Çubuklular ve ilçe dışından gelen misafirler Ramazanın feyzini ve bereketini eşsiz lezzetlerle çıkartabilecekleri iftar sofralarına yöneldi.

İşte Çubuk’un en çok tercih edilen iftar mekanlarını Çubuk Haber hizmetiyle sizlere sunmaya devam ediyoruz.  www.cubukhaber.com olarak, rezervasyon için restoranları tek tek arama devrine son veriyoruz. Çubuk’ta bulunan restoranları tek tek dolaşarak dışarıda yemek yemeyi planlayan kişilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. En iyi restoranları sizlere tavsiye ederek hem damak tadınızı bozmamanızı hem de gününüzü zehir etmemenizi önlüyoruz. Bizi takip etmeye devam edin.

İnceleme serimize bugün Yedoy ile devam ediyoruz.  

Yedoy, Çubuk’un en çok tercih edilen iftarlık mekanları arasında bulunuyor.

Bugün Çubuk’ta ilkleri yapan ve közde döner ile müşteri potansiyelini artıran Yedoy, gurmelerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Yedoy, Türk mutfağının zenginliğini inceliğini en iyi şekilde yansıtmaya çalışan restoranların başında geliyor.

 Yedoy, Anadolu ve Doğu Anadolu yörelerinin farklı tatlarını özenle sunuyor. Sadece Çubuk’ta değil Ankara’da da ilkleri yapan Yedoy, Anadolu mutfağının lezzetlerini kendi ustalığıyla renklendirirken, bu mutfağa kattığı özel lezzetler de Çubuk’ta Yedoy efsanesini oluşturmayı başardı. 

Yenilikçi ve girişkenliği ile kurulduğu günden bu yana lezzeti ve hizmet kalitesiyle ilçe halkının damak tadında yerini alan Yedoy, Ramazandan önce ve Ramazan’da müşterileriyle yaptığımız görüşmelerde Çubuk’un en iyi ikinci restoranı olarak listede yerini almayı başardı.

Özellikle közde dönerini, lahmacununu, Adana kebabını ve karışık pidesini mutlaka tatmanızı önerdiğimiz Yedoy’da, iftarda yaptığımız ziyarette önce masanız birbirinden lezzetli mezelerle donatıldığına bizzat şahit olduk. Ardından çeşit çeşit ızgaralarınız ve kebaplarınız masanızdaki yerini alır. Son olarak tatlılar masanızı süsler. Hem gözünüz hem de midenizi doyuran Yedoy, toplu iftarlar içinde bulunmaz bir mekandır.

İftar için en çok tercih edilen ikinci mekan olan Yedoy’da menü de oldukça kalabalık. Güne Özel Çorbanızı aldıktan sonra, ana yemeklerde Pide, Lahmacun, Adana Kebap, Acılı Antep Kebap, Terbiyeli Kuzu Şiş, Tavuk Şiş, Kanat, Beyti, Karışık Izgara, Kiremitte Köfte, Yeşil Salata, Ezme Salata, Hurma, süzme yoğurtlu Cacık, Çubuk Turşusu, Tatlı Çeşitleri, Ayran, Kola, Meyve Suyu, Çay ve Yumurtalı Lavaş yer alıyor.

Önemli Not: Mekan çok geniş olmaması nedeniyle Yedoy’da toplu İftar açabilmek için çok önceden sayı bildirerek öncesinden rezervasyon yapılması gerekiyor.

Yedoy Ramazanda da Farklı Lezzetlerin Mekanı

Yedoy’da Et Dönerleri odun kömürüyle közde pişiyor.

Yaprak Döneri, İskender, Pide Çeşitleri, Lahmacun, Tavuk Döneri, İrmik Tatlısı, Sütlaç, Kadayıf, Sulu Yemek Çeşitleri

Anne usulü, Acı biber turşusu, Salata, Ekşili soğan salatası, Ezme, Közleme biber

Toplu İftar Yemekleri, Toplantı, Düğün, Nişan ve Organizasyonlar için Toplu Siparişler Alınır

Mehmet Özbey & Berat Gökçek

Mehmet Özbey: 0554 992 40 40

 Alo Közde Döner :0312 837 01 91

Alo Rezervasyon 0312 837 01 91

Adres:  Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi No:4 Çubuk /Ankara

2dsc01140-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.