Emrullah İşler Çubuk’u ziyaret etti

Emrullah İşler Çubuk’u ziyaret etti

AK Parti Ankara 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Emrullah İşler, Çubuk’ta ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Ankara 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Emrullah İşler, Çubuk’ta ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Ak Parti İlçe teşkilatında Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ve partililerle bir araya gelen Emrullah İşler, daha sonra Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin lokantasında düzenlenen yemeğe katılara, dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti. Dernek Başkanı Hatice Erkan ile görüşen ve dernek hakkında bilgi alan İşler, derneğe maddi ve manevi her türlü destek vermeye hazır olduğunu söyledi.  

Atatürk Caddesi ve Hükümet Caddesi’nde esnaf ziyaretleri de yapan Emrullah İşler’e, Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ve partililer eşlik etti.

Daha sonra Çubuk Dernekler Federasyonunu ziyaret eden İşler’i Federasyon Başkanı Recep Taş, Yukarı Çavundur Dernek Başkanı Osman Şahbudak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Federasyondan ayrıldıktan sonra Muhtarlar Derneğini ziyaret eden İşleri, burada Dernek Başkanı Burhan Şan ve 84 mahalle muhtarı karşıladı. Muhtarlar olarak Ankaralı milletvekili adayları olmasından son derece memnun olduklarını söyleyen Şan, tüm muhtarların ortak kararının Ankaralı vekil adaylarını desteklemek olduğunu belirtti.

Muhtarların sorunlarını dinleyen İşler, Kazan, Kızılcahamam Çubuk yolunun biran önce yapılması için gerekenleri yapacağını söyledi.   

Burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin bir marka haline geldiğini anlatan İşler, ülke meseleleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

Sivil toplum temsilciliklerinin ziyaretin ardında Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret eden Emrullah İşler, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çubuk’a Devlet Bakanlığı döneminde de sık sık geldiğini hatırlatan İşler, Ankara’ya hizmet etmek için elinden gelen her şeyi yaptığını ve bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti. İlk defa bir partinin birinci sırasında Ankaralı bir adayın olduğuna dikkat çeken İşler, bunun çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Emrullah İşler’in ziyaretinde Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarının yanı sıra eski belediye başkanı Lokman Özden’de eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum