Emrah Erdoğan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adayı oldu

Emrah Erdoğan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adayı oldu

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen Ayar’dan boşalan Ankara Geçlik Kolları Başkanlığına Emrah Erdoğan aday olduğunu açıkladı.

Ak Parti Çubuk İlçe Teşkilatında çeşitli kadrolarda görev yaptıktan sonra 2014 yerel seçimlerin ardından Çubuk Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilen Emrah Erdoğan, AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığına aday oldu.

Halen ilçede birçok sivil toplum kuruluşlarında aktif görev yürüten Erdoğan, ’’Gönül verdiğim ve çalışmaktan her zaman gurur duyduğum Ak Parti davasında her zaman göreve hazır olduğumu vurgulamak adına AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığına aday oldum. Elbette adaylık konusunda hem ilçemdeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz, hem de bu davaya gönül vermiş siyasi büyüklerimizin istekleri de etkili oldu. İhlas ve samimiyetle çıktığımız bu yolda siyasi büyüklerimiz bizlere hangi görevi verirse biz o görevi canla başla yürütmeye sonuna kadar hazırız’’ dedi.   

Erdoğan: bu davaya sahip çıkan gençler her alanda bende varım demeli

Yolunun Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yolu olduğunu vurgulayan Erdoğan, ‘’Tüm dünyada ve Orta Doğuda yaşanan olaylara bakıldığında ülkemizde hiç olmadığı kadar Ak Partiye ve onun davasını savunan, onun fikir ve düşüncelerini halka aktaran gençlere ihtiyaç var. Küresel güçlerin ayak oyunları ile boğuşulduğu şu günlerde biz Ak Gençler olarak bir arada ve birlik içerisinde olmalıyız. Bizlere emanet edilen Ak Partiye, milli ve manevi değerlerimize sonuna kadar sahip çıkmalıyız ve sahip çıkılması için çalışmalar yapmalıyız. Ben, her zaman bizim gibi genç yaşta siyasi mücadeleye başlayan ve bugün Türkiye’nin makus talihini değiştirmeyi başaran Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman kendime önder ve rehber edinmişimdir. Bu anlamda benim gibi düşünen Ak Gençlere büyük görevler düşmektedir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı yolunda yalnız bırakmamalı ve bu hedefinde yanında her daim almalıyız. İşte ben bu nedenle bu göreve talip oldum. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin diyorum ve bu vesile ile yaklaşan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin başta ülkemize ve mazlum halklara hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ diye konuştu.

Erdoğan’ın cesareti ilçeden taktir aldı

Emrah Erdoğan adaylığını açıkladıktan sonra ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve gençlik dernekleri üyelerinden Erdoğan’a tebrikler yağdı. Kamuoyunda Erdoğan’ın bu girişimi ilçedeki gençlerin önünü açacağı belirtildi.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum