Emniyetten Düğünlerdeki Magandalara Özel Tim

Emniyetten Düğünlerdeki Magandalara Özel Tim

Çubuk Emniyet Müdürü Doğdu, düğünlerde atılan silahlar ve patlayıcılara karşı özel ekip kurdu.

Çubuk Emniyet Müdürü Doğdu, Esenboğa'da uçakların iniş ve kalkış notkasında ise havai fişek atışına karşı sıkı önlem aldıklarını söyledi. 
  Yaz dönemiyle birlikte düğün törenlerinin başladığı bu günlerde olası ölümlü yada yaralamalı kazalara sebebiyet vermemek için Çubuk polisi bir dizi önlem aldı. Çubuk Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu, açık havada yapılan nişan ve düğün gibi törenlerde silah ve patlayıcı madde atışını önlemek için özel ekip oluşturduklarını söyledi. Doğdu, Esenboğa'da uçakların iniş ve kalkış notkasında ise havai fişek atışına karşı sıkı önlem aldıklarını belirtti. Çubuk Emniyet Müdürü Doğdu, ilçede düğün sezonunun başlaması ile birlikte açık havada yapılan düğünlerde silah, her türlü patlayıcı ve yanıcı madde atılmasını önlemek amacıyla mobil düğün tümleri oluşturduklarını açıkladı.
      Kabahatler Kanunu
  Açık havada yapılan düğünlerin emniyet ve jandarmanın iznine bağlı olarak gerçekleştiğini ifade eden Doğdu, ”Bilhassa hafta sonları aynı gün bir kaç yerde düğün oluyor. Her düğünde bir ekip görevlendirmek gibi bir şansımız yok. Bu nedenle hafta sonu görevli olan polis memuru arkadaşlarımızdan oluşturduğumuz mobil ekiplerle magandalığı önlemeye çalışıyoruz. Kurallara uymayanları 'Kabahatler Kanunu' gereği haklarında işlem yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum