Emniyet Teşkilatından Terör Mağdurları Derneğine Ziyaret

Emniyet Teşkilatından Terör Mağdurları Derneğine Ziyaret

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, Emniyet Teşkilatı tarafından ziyaret edildi.

Dernek ziyaretine Çubuk İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Yılmaz Köse, Polis Memurları Abdullah Akaya, Hakan Acun, Hakan Şen, Seher Akbulut ve Sinan Gümüşer hazır bulundu

                Ziyarette Dernek Başkanı Zeki Avan, derneği ziyaret eden emniyet mensuplarına dernek hakkında ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Çubuk İlçesinin nüfusuna göre 58 şehit ve 23 gazisi ile en çok şehit ve gazisi bulunan ilçe olduğunu hatırlatan Avan, ""İlçemiz buna rağmen vatanına, milletine ve devletine isyan etmemiştir. Bizim geleneğimizde isyan yoktur. Devlet ve millet canına ve malına zarar vermekte yoktur. Devletin ve milletin malına zarar verenleri, asker ve polise kurşun sıkanları da şiddet ve nefretle kınıyoruz. Emniyet teşkilatı olarak, Emniyet Genel Müdürlüğü adına derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı şehit aileleri ve gazileri adına çok teşekkür ediyorum""dedi.             

Emniyet genel müdürlüğü adına ziyaretin yapıldığını kaydeden  Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Yılmaz Kös,  derneğin, şehit ailelerinin ve gazilerin istek ve sorunlarını dinlemek için bu ziyaretin  gerçekleştiğini ifade etti. Köse,""Bu kutlu Emniyet Teşkilatının mensupları olarak ziyaret ettiğimiz Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği nezdinde, Ülkemizi korumak adına yapmış olduğu vazifeden dolayı bu uğurda canını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, Allah"tan rahmet diliyorum. Ayrıca bütün gazilerimizi minnetle hatırlıyor ve ailelerine sabırlar diliyorum"" şeklinde konuştu

                Köse, derneğin çalışmalarını aktif ve çok düzenli olduğunu ve bu başarılı çalışmalarının devamını temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

                Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan, Çubuk Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Yılmaz Köse"ye şehitler duvar saati hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.