Emniyet Teşkilatı 163.Yaşını Kutladı

Emniyet Teşkilatı 163.Yaşını Kutladı

Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Atatürk Parkın'da tören düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ekerin atatürk anıtına çelenk koymasıyla başlayan törene ,İlçeKaymakamı,Çubuk Belediye Başkanı,İlçe Emniyet Müdürü,Belde Belediye Başkanları,İlçe Müftüsü,Daire Amirleri,Emniyet teşkilatı mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Komser Yardımcısı Hüseyin Bayrak'ın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmanın ardın'dan Barbaros İlköğretim okulu folklor grubu gösterileriyle törene renk kattı.

 

Tören'de,İstiklal Marşının tamamını ezbere okuyan Yavuz Selim ilköğretim Okulu 1/F sınıfı Öğrencisi Ayşenur Özdemir ve yine Yavuz selim ilköğretim Okulu 4/D sınıfı öğrencisi Nisanur Kaya okuduğu şiir tören'de duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.İstiklal Marşının tamamını ezbere okuyan Ayşenur Özdemir ve Şiir okuyan Nisanur Kaya birer hediye paketiyle ödüllendirildi.

Yavuz Selim ilköğretim okulu Öğrencisi ve aynı zaman'da bir polis kızı olan Ayşenur Özdemir'in hediyesini Çubuk kaymakamı Meftun dallı verdi.

Yine aynı okulun Öğrencisi olan ve aynı zman'da polis kızı olan Nisanur Kayanın hediyesini ise Çubuk Cumhuriyet başsavcısı Hikmet Gürbüz takdim etti.

Tören misafirlere kahvaltı ikramıyla sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.