Emniyet Müdürü Demiraslan'dan Başkan Acehan'a ziyaret

Emniyet Müdürü Demiraslan'dan Başkan Acehan'a ziyaret

Çubuk ilçesine yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

Demiraslan, Başkan Acehan'ı makamında ziyaret ederek, ilçedeki asayiş hakkında bilgi verdi.

Emniyet Müdürü Demiraslan'a yeni görevinde başarılar dileyen Acehan, "İlçemize bir kez daha hoş geldiniz, Allah mahcup etmesin. Ekibinizle birlikte ziyaretinizde güzel bir başlangıç yaptınız. Biz kamunun işini bir bütün olarak görüyor, her zaman uyumlu bir dayanışma ve işbirliğine önem veriyoruz" dedi.

İlçede her alanda kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yaptıklarından bahseden Acehan, "Sizlerin başarılı olması, vatandaşlarımıza daha fazla, daha kaliteli ve daha hızlı hizmet götürmeniz adına emniyet teşkilatımızın da her zaman yanındayız. Ayrıca Ankara merkezin yakın olması nedeniyle uzun zamandan beridir ilçemizde emniyet müdürleri ikamet etmiyordu, ilk defa siz ilçemizde ikamet etmeyi tercih ettiniz. Bu kararınız da bizi son derece mutlu etmiştir" şeklinde konuştu.

Kendilerinin de her alanda uyumlu çalışmaktan yana olduklarını dile getiren Demiraslan ise şunları kaydetti:

"Biz de Emniyet Müdürlüğü olarak bu uyumlu çalışmanın içinde yer almaya bu işbirliği, dayanışma ve uyuma dahil olmaya çalışacağız. Çubuk her yönüyle güzel ve sakin bir ilçe, komşuluk ilişkileri çok güzel, burada çalışmak ve ailemizle birlikte yaşamak bizi de son derece mutlu etti. Buraya hizmet için geldik, vatandaşlarımıza kanunlar çerçevesinde layıkıyla hizmet edebilirsek ne mutlu bize."

Ziyaret sırasında Çubuk'un asayiş yönünden Ankara'nın en sakin ilçelerinden biri olduğunu belirten Demiraslan, emniyet teşkilatının diğer kurumlarla istişare içinde bölge insanının huzuru ve güvenliği için özverili bir şekilde çalıştığını söyledi.

 

 

http://www.haber7.com/ankara/1672308-emniyet-muduru-demiraslandan-baskan-acehana-ziyaret

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.