Emniyet mensuplarından ziyaret

Emniyet mensuplarından ziyaret

Emniyet mensupları, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği'ni ziyaret etti.

Ankara Emniyeti TEM Komiseri Kamil Lale, Çubuk Emniyet Müdürlüğü'nden Başkomiser Yahya Çelik ve berberindeki polis memurları, Çubuk Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla bir süre sohbet etti.

Derneğin Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında bulunan hizmet binasında yapılan ziyaretle ilgili bilgi veren Başkomiser Yahya Çelik, şehit ailelerinin ve gazilerin istek ve sorunlarını dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dernek Başkanı Zeki Avan da, derneği ziyaret eden emniyet mensuplarına teşekkür ederek, "Çubuk nüfusuna göre 58 şehit ve 23 gazisiyle en çok şehit ve gazisi bulunan ilçedir. İlçemiz buna rağmen vatanına, milletine ve devletine isyan etmemiştir. Bizim geleneğimizde isyan yoktur. Devlet ve millet canına ve malına zarar vermekte yoktur. Devletin ve milletin malına zarar verenleri, asker ve polise kurşun sıkanları da şiddet ve nefretle kınıyoruz" dedi.

Başkomiser Yahya Çelik'e, Komiser Kamil Lale'ye ve berberindekiler ziyaretin anısına Dernek Başkanı Avan ve şehit yakınları tarafından, şehitler duvar saati ve bayrak hediye edildi. Daha sonra dernek şeref defterini imzalayan Çelik ve beraberindekiler, birde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.