Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet Göz Açtırmıyor

Yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Çubuk’un yapısını öğrenmek için geceleri ilçeyi karış karış geziyor.



Çalışmaları ile daha ilk günlerde vatandaşlardan olumlu not alan İlçe Emniyet Müdürü Ali Sinop, özellikle yol kontrollerini sıklaştırarak ilçe giriş ve çıkışlarında yapılan kontrollerde bazı aranan şahıslar yakalandı.
Alkollü araç kullanan birçok sürücüye ceza kesilirken, bazı otomobiller trafikten men edildi.
 Düğün Yap, Silah ve Havai Fişek Atma
Düğünleri de kontrol altına alan emniyet, düğünlerde silah atanları af etmiyor. Kanuni işlem hemen gerçekleştiriliyor. İki haftadır düğünlerde yapılan kontrollerde, birçok kurusıkı ve gerçek tabancaya el konulurken sahiplerine gerekli işlemler yapıldı. Düğünlerde havai fişek atan düğün sahiplerine cezai işlem yapılıyor.
Şehir içinde yapılan kontrollerde amaçları dışında çalışan, dernek ve kahvehaneye alkol içildiği gerekçesiyle ceza kesildi.
İlçenin Huzuru Bozulmasın
Emniyet Müdürü Ali Sinop'un ilçede göreve başladığı günden bugüne uygulamalarından memnun olan vatandaşlar uygulamaların devam etmesinden yana olduklarını belirterek, “İlçenin huzurunun bozulmaması için emniyet müdürümüzün uygulamalarını takdir ediyoruz. Huzurumuz bozulmasın” dediler. Ayrıca bazı yetkililere de seslenerek düğünlerde silah atarken yakalananlarda kimsenin aracı olmamasını istediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum