Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Çubuk Festivali’ni Ziyaret Etti

Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Çubuk Festivali’ni Ziyaret Etti

Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Çubuk Festivali’ni Ziyaret Etti

Çubuk’ta ilçesinde bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Çubuk Kültür Festivali tüm coşkusu ile davam ederken, ilçe de ziyaretçi akınına uğruyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanları festival nedeniyle Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret etti.

2img_4163.jpg

Çubuk’ta bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Çubuk Kültür Festivali devam ederken, ilçeye çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından da ziyaretçiler geliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Çubuk’a gelerek festival alanını ziyaret etti.

2img_4217.jpg

Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanı Adnan İçöz, İkmal Dairesi Başkanı Kadir Yılmaz, Asayiş Dairesi Başkanı Battal Gazi Örümcek, İhale Komisyonu Başkanı Mahmut Yazıcı, İdari Mali İşler Dairesi Başkanı Hasan Adak, Güvenlik Dairesi Başkanı Arif Çankal, Haberleşme Dairesi Başkanı Murat Koçak, İnşaat Emlak Dairesi Başkanı Arif Güney ve bazı daire amirlerin katıldığı ziyarete Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan eşlik etti.

İlk olarak Çubuk Belediyesi protokol çadırını ziyaret eden gruba yöresel ürünler ikram edildi. Grup daha sonra Başkan Acehan ile birlikte festival alanında bulunan stantları gezdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Acehan, ‘’ Sizleri ilçemizde misafir etmekten son derece mutlu olduk’’ dedi.  

Daha sonra ‘Türk Dünyası ve Komşuları Müzesi’ni ziyaret eden Başkan Acehan ve beraberindekiler, incelemelerin ardından Çubuk’tan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.