Emekli uzman çavuş ölüm saçtı

Emekli uzman çavuş ölüm saçtı

Olay, 05/04/2007 saat 11.00 sıralarında Çubuk İlçesi’nde meydana geldi. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Onurlu Sokak’ta oturan 55 yaşındaki Uzman Çavuş emeklisi Muammer Çağlar, ailevi geçimsizlik nedeniyle boşanmak isteyen eşi ile tartıştı.

Çağlar, kendisinden boşanmak isteyen eşi 46 yaşındaki Nadiye Çağlar’ı, baldızı 30 yaşındaki Hanım Yurtlu ile kayınpederi Ali Yurtlu’yu beylik tabancası ile ateş açarak öldürdü.

Emekli olduktan sonra evinin altında küçük bir bakkal işlettiği öğrenilen Muammer Çağlar’ın bir süredir bunalımda olduğu belirtildi. Muammer Çağlar’ın iş hayatındaki olumsuz şartlar nedeniyle çocukları, yakın çevresi ve komşularına karşı kötü davranıp, eşini ise sık sık dövdüğü iddia edildi.

Evinde eşini, baldızını ve kayınpederini öldürdükten sonra kaçmaya çalışan katıl zanlısı Muammer Çağlar, silah sesinin duyulması üzerine Çubuk Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri tarafından kaçmaya çalışırken sokakta kıskıvrak yakalanıp, gözaltına alındı. Çubuk Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde yapılan soruşturmadan sonra cesetler Çubuk Devlet Hastanesi morguna, daha sonra ise otoposi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Önce Çubuk Emniyet Müdürlügü’nde ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı Adliye’de tutuklanan Muammer Çağlar, Çubuk Cezaevi’ne gönderildi.

Eniştesi: Psikolojik sorunları vardı

Öldürülen Nadiye Çaglar’ın eniştesi Ramazan öztürk, emekli astsubay Muammer Çaglar’ın psikolojik sorunları olduğunu ve sürekli eşine dayak attığını, boşanma dilekçesi vermesi üzerine bunalıma girerek cinayeti işlediğini ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.