Elören Giyimde İndirim Rüzgarı

Elören Giyimde İndirim Rüzgarı

Elören Giyimde Kurban Bayramına Özel % 50 İndirim BaşladıÇubuk’ta Bayan ve Erkek Giyim üzerine ne ararsanız bulabileceğiniz bir adres olan Elören Giyimde, Kurban Bayramına Özel %50 indirim başladı.

Elören Giyimde Kurban Bayramına Özel % 50 İndirim Başladı

Çubuk’ta Bayan ve Erkek Giyim üzerine ne ararsanız bulabileceğiniz bir adres olan Elören Giyimde, Kurban Bayramına Özel  %50 indirim başladı.

-Elören Giyimde Kaçırılmayacak Kurban Bayramı Fırsatları Başladı

Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak No: 6/9’deki Elören Giyim Mağazasında, sadece Bayan Giyimde değil Erkek Giyimde de Kurban Bayramına özel indirimler başlattı.

İlçede Bayan Giyimin yanı sıra Erkek Giyimle de ön plana çıkan Elören Giyim Kurban Bayramına özel ürünleriyle Bayrama Özel indirimleri başlattı.

İlçeye Bayan Giyimde kaliteli ve markalı ürünleriyle adeta damgasını vuran Elören Giyim, aile büyüklerinin Kurbanlık alımı nedeniyle aile fertlerinin kıyafetlerini ötelemesin diye Kurban Bayramına özel indirimi bu yıl erken başlattı.  

Birçok alanda ilçe halkı için ünlü marka ve tasarımları sunan Elören Giyim, her yaştan giyinmeyi seven insanların ihtiyacı olan ürünleri mağazasında satışa sunuyor. Kurban Bayramı gibi özel günlerde ve normal hayatta giyinmek üzere tasarlanan birçok giyim modelleri Elören Giyim’de yer alıyor.

Elören Giyim’de Kurban Bayramı sonuna kadar kaliteli ürünleri uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Çubuk’ta giyimin son modası Elören Giyim’de, kalite ve güvenin yanı sıra müşteri memnuniyeti seçenekleri ile Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak No: 6/9’da ilçenin her yerinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz mağazamızla siz de gardırobunuza taze bir hava getirebilirsiniz

Erkek Giyimde de satışa sunduğu markalar ve kaliteli ürünlerle de çok konuşulacak görünüyor.  Havan, Ecer, Daniel Bessi, Uptown, Altınyıldız, Yünsa ve Star Clup gibi kalitesiyle ünlü markaları satışa sunan Elören Giyim, şimdiden kaliteli giyinmeyi seven erkek müşterilerinin gönlünde taht kurmayı başardı.

Erkek modasını çok iyi takip ettiklerini söyleyen Elören Giyimin sahiplerinden Mehmet Elören, ”Mağazamızda Havan, Ecer, Daniel Bessi, Uptown, Altınyıldız, Yünsa ve Star Clup gibi kalitesiyle ünlü markalarında Kurban Bayrama özel indirim başlattık. Bu indirimlerde faydalanmak üzere tüm Çubuklu müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz" dedi.

Erkek Giyimde de Aradığınız Her Şey Elören Giyim’de

-Bayanlara Özel Ünlü Markalar Elören’de

Bayan ve Erkek Giyimde Pier Cardin – Accort – Aker – Tuğba – İklim – Daniel Bessl – Havan – Perlina – Setrms – Seçil - Uptown - Ecer – Sarar – Armine – Sentez – 2- K – Gamze – Polat markaların yeni koleksiyonları sizleri bekliyor.

Aradığınız Her Şey Elören Giyim’de

Bize Uğramadan Alışveriş Yapmayınız

Mehmet KARABULUT

TEL 0 312 837 47 11 – GSM 0507 929 21 24 – Email: elorengiyim@hotmail.com

facebook.com/elorenkonfeksiyon -   İnstagram: elorengiyim

 

2dsc06656-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.