Elören Giyimde İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Elören Giyimde İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Çubuk’ta Bayan ve Erkek Giyim üzerine ne ararsanız bulabileceğiniz bir adres olan Elören Giyim,2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile yine gönülleri fethediyor.

Çubuk’ta Bayan ve Erkek Giyim üzerine ne ararsanız bulabileceğiniz bir adres olan Elören Giyim,2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile yine gönülleri fethediyor.

Baharın vazgeçilmez renk tonları ile hazırlanan yüzlerce farklı ürün ve modeller geçtiğimiz hafta itibari ile Elören Giyim’de yer alıyor. Genç ve yetişkin yaş gruplarına hitap eden ürünlerin bulunduğu Elören Giyim, kıyafetler, aksesuarlar ve çantalar ile yeni sezonda fark yaratmanıza yardımcı oluyor.

Elören Giyimde, özellikle sıcak yaz günlerini ferah geçirmenize yardımcı olacak şifon detaylar, kısa ve uzun tunik seçenekleri, şık ve etkileyici tesettür kombinlerinizin tamamlayıcı ürünler bulunuyor. Şık tasarımların yer almakta olduğu Elören Giyim’de, İlkbahar & Yaz koleksiyonu içerisinde her yaşa uygun kıyafetlerin yanındauzun tunikler ile birlikte zarif tesettür abiye elbiselerde göz alıyor.

Hem günlük yaşantınızda rahatça tercih edebileceğiniz, hem de toplantı, iş görüşmesi, özel geziler ve buluşmalarda göz alıcı bir kombin hazırlamak için en doğru tercih Elören Giyim, 2016 İlkbahar ve Yaz koleksiyonunda sizlerle buluşuyor.

Elören Giyim’de 2016 İlkbahar & Yaz koleksiyonunda yer alan tunikler, elbiseler, kaplar, pardösüler, etekler ile birlikte kombinlerin tamamlayıcı unsuru olan ipek eşarplar, ipek şallar ve çantalarda yer alıyor. İlkbahar ve yaz aylarının ferahlığının zarif desenler ile buluştuğu Elören Giyim, giyim koleksiyonunda en uygun fiyatlar ile yıllarca sorunsuz kullanabileceğiniz baya ve bayan kıyafetler sizlerle buluşuyor. Bay ve bayan kıyafetlerde hemen hemen tüm renklerin göz alıcı parlaklığının yer aldığı Elören Giyim’de, 2016 İlkbahar ve Yaz Koleksiyonu şık ve pozitif enerji sahibi olmak isteyenlere hitap ediyor.

2016 İlkbahar – Yaz sezonuna güçlü bir giriş yapan Elören Giyim, Bayan ve Erkek Giyimde PierCardin – Accort – Aker – Tuğba – İklim – Daniel Bessl – Harman – Perlina – Setrms – Seçil - Hptown - Ecer – Sarar – Armine – Sentez – 2- K – Gamze – Polat markaların pembe, kırmızı, turuncu, yeşilin en iç açıcı tonlarının yer bulduğu koleksiyonları sizleri bekliyor.

eloren-manset-001.jpg

Aradığınız Her Şey Elören Giyim’de

Bize Uğramadan Alışveriş Yapmayınız

Mehmet KARABULUT

TEL 0 312 837 47 11 – GSM 0507 929 21 24 – Email: elorengiyim@hotmail.com

facebook.com/elorenkonfeksiyon -   İnstagram: elorengiyim

2dsc01874-horz.jpg2dsc01834-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.