ELÖREN GİYİM YENİ YERİNDE FARK YARATTI

ELÖREN GİYİM YENİ YERİNDE FARK YARATTI

Lüks ve kaliteli giyim markalarının adresi Elören Giyim’in yeni mağazası hizmete girdi.

Lüks ve kaliteli giyim markalarının adresi olarak öne çıkan Elören Giyim, Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak No: 6’da yeni mağazasını açtı. Ülkemizde yıllardır geniş kitlelerce takip edilen markaların Çubuk’taki adresi olarak bilinen Elören Giyim, yeni mağazası ve yeni yüzüyle Çubuklulara hizmet vermeye başladı.

Çubuk’ta 28 yıldan beri hizmet veren Elören Giyim, lüks, kaliteli ve seçkin markaları müşterileriyle buluştururken yeni mağazası ve yeni yüzüyle Çubuk’ta fark yarattı.

Tüm ilçe halkını yeni mağazalarına davet eden Elören Giyimin sahibi Bahtiyar Karabulut, ’’Bay ve bayan ürünlerinin yer aldığı mağazamızda Aker-Seçil-Havan-Tuğba-Setrms-Perlina-Pierre Cardin-İklim-Daniel Bessi-Ilm'ıo-Glare-Sentez-Clıshe-Puane-Cemre/Accort-Tığ Triko-Aylin Triko-Defrina-Dule gibi seçkin markalarla daha uygun fiyatta değerli halkımızın hizmetindeyiz. Bay veya bayan, her zevke sahip, her zaman şıklığına dikkat edenlerin mağazamızı ve ürünlerimizi görmeden alış veriş yapmamalarını tavsiye ediyoruz’’ dedi.

Çubukluların hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade eden mağaza sahibi Bahtiyar Karabulut, ’’Kalite standardı yüksek bir mağaza açtık. Halkımız kaliteyi hep ilçemiz dışında arardı. Yeni açtığımız bu işyerimizle ilçemize çok uygun fiyatlarda kaliteyi taşıdık. Halkımız mağazamızda Dünyaca ünlü marka ürünleri indirimli fiyattan alacak’’ diye konuştu.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı ilke haline getirdiklerini belirten Karabulut, şöyle devam etti:

‘’İşimizde bu güne kadar güler yüz, samimiyet, doğruluk ve aynı zamanda kaliteden ödün vermedik. Bu bağlamda bizlere olan talep doğrultusunda da yeni bir mağaza açma gereğini hissettik. İçerisinde gelinlikten damatlığa, takım elbiseden abiyeye, eşarptan trikoya, pantolondan paltoya yüzlerce fraklı marka ve model tekstil ürünleri içeren Çubuk’un en kaliteli ürünlerini bir arada bulundurulduğu, 2 katlı yaklaşık 450 metrekare kapalı alana sahip erkek ve bayan giyim mağazamızı da açmış bulunmaktayız. Mağazamızda müşterilerimize bir gün değil, sürekli indirim imkanı sunacağız.’’

ELÖREN

Adres: Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak No: 6 Çubuk - Ankara

Tel: 0312 837 47 11

Not: Yeni adresimizde, yeni yüzümüzle, yeni hizmet anlayışımızla buluşmak üzere tüm ilçe halkımızı mağazamıza bekliyoruz.

eloren-giyim20-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum