ELÖREN GİYİM YENİ MAĞAZASI TÖRENLE AÇILDI

ELÖREN GİYİM YENİ MAĞAZASI TÖRENLE AÇILDI

ELÖREN GİYİM YENİ MAĞAZASI TÖRENLE AÇILDI

Elören Giyim’in yeni mağazasının açılışını Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş birlikte yaptı.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Çubuk’ta Elören Giyim Mağazası’nın açılışını yaptı. Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak No: 6 Çınar Pastanesi yanında bulunan işadamı Bahtiyar Karabulut’a ait Elören Giyim Mağazasının açılışını gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı İşler, burada yaptığı açıklamada yeni yatırım yapan işadamlarının desteklenmesi gerektiğini belirtti.

İstihdam yapmanın önemli olduğunu vurgulayan Başbakan Yardımcısı İşler, yatırım yapan mağazanın sahibi olan iş adamını da kutlayarak, iş yerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Acehan ise yeni işyerlerinin Çubuk’a çeşitlilik kattığını ifade ederek, ’’Rekabetin olduğu yerde kalite, kalitenin olduğu yerde de bereket olur. Her açılan işyeri ilçemizin kalkınmasında ve büyümesinde önemli katkı sağlamaktadır’’ diye konuştu.

Daha sonra Kaymakam Şahin, Başkan Acehan ve Ak Parti İlçe Başkanı Demirbaş ile birlikte mağazadaki ürünleri inceleyen Başkan Yardımcısı İşler, ürünleri ve fiyatların nasıl olduğunu da sordu.

Mağaza hakkında bilgi veren Bahtiyar Karabulut’da, 2 katlı mağazada bay ve bayan tekstil ürünlerinden marka ve kaliteli çok sayıda ürün satışının yapıldığını belirterek, iş yerinde çok sayıda kişinin istihdam edildiğini ve istihdam sayısının zaman içerisinde artırılacağını söyledi. Karabulut, ‘’Bay ve bayan ürünlerinin yer aldığı mağazamızda Aker-Seçil-Havan-Tuğba-Setrms-Perlina-Pierre Cardin-İklim-Daniel Bessi-Ilm'ıo-Glare-Sentez-Clıshe-Puane-Cemre/Accort-Tığ Triko-Aylin Triko-Defrina-Dule gibi seçkin markalarla daha uygun fiyatta değerli halkımızın hizmetindeyiz’’ diye bilgi verdi.

eloren5-vert.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.