Elinde Dosya Olupta Vermeyen Namerttir

Elinde Dosya Olupta Vermeyen Namerttir

Çubuk Belediyesi Haziran ayı toplantısı tartışmalı başladı.

MHP’li üyelerin Sabinov gezisi ile ilgili olarak “Sabinov’a kaç kişi gidecek,masraflar nasıl karşılanacak.muhalefete mensup meclis üyeleri niye davet edilmedi. Meclis üyelerinin eşlerinin masrafları nereden karşılanacak yazılı önergeye sinirlenen Başkan Özden MHP’li üyelere “Gaz”a gelmeyin dedi.

    MHP’Lİ ARKADAŞLARA TAVSİYEM KİMSENİN GAZINA GELMEYİN.
   Ne mezunu olduğu belli olmayan birinin yazdığı yazılara bakarak gaza gelip bu önergeleri vermeyin diyen Başkan Özden şunları söyledi.
    Bu gezi Sabinov belediye başkanı tarafından Çubuk Belediye Başkanına yapılan bir davettir. Benim meclis üyelerim eşlerini yurtdışına nasıl götüreceğini bilen arkadaşlar. Giden arkadaşlar Çubuk’u temsil ediyorlar. İsterse yüz milyar tutsun, hiç kimsenin umurunda değil. Çubuk belediyesinin hesap vereceği yer belli. Başbakanlık, Sayıştay,Bakanlık buralara hesap verir. Müfettişler gelir her şeyi inceler raporunu verir.
   Bizim söylediklerimizi çarpıtırsa söylediklerimizi ben böyle düşünüyorum diye yazarsa açıkça söylüyorum, yargıya gitmek en son düşüncem ama o adamı tüm Çubuk halkı önünde rezil ederim.
  MHP’li arkadaşlara tavsiyem kimsenin gazına gelmeyin. Çubuk belediyesinden ihale alamayan ve müfettiş geldiğinde elimde bomba dosyalar var diyerek müfettişin kapısına giden birinin yazdığı yazılardır. Elinde dosya olup da vermeyen namerttir.
   Lokman Özden’in her şeyi şeffaf ve düzgün. Belediyenin her şeyi şeffaf ve düzgün olur. İhale alamayan , üniversite öğretimi görmeyen birinin yazdığı şeylerdir. Önerge medyada geçtiği şekilde yazıldığı için söylüyorum. Lokman Özden’i hiçbir arkadaşımıza benzetmesin.
  Belediyenin önündeki büfe kaldırılacak mı, kaldırılmayacak mı ? Ben bunu çok yakışıksız buluyorum. 48 milyar lira borcu olan birinin tahliyesi gerçekleştirildi.
 Yerel basına şunu söylemiştim. Müdürlerimin göremediklerini yazın. İftira doğru bir yaklaşım değildir.
  Lokman Özden’in pes edeceğini zannediyorsa pes eden namerdoğlu namerttir. Biz kimseye papuç bırakmayız."dedi.
  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum