ELBAB GAZİSİ RECEP ERDOĞAN’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

ELBAB GAZİSİ RECEP ERDOĞAN’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN ELBAB GAZİSİ RECEP ERDOĞAN’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) verdiği destek ile Suriye’de DEAŞ’a karşı yapılan operasyonlarda geçtiğimiz günlerde El Bab’ın DEAŞ’tan alınması için yapılan operasyonlarda,  DEAŞ’lı teröristlerin bombalı araçlarla yaptığı saldırıda 16 askerimiz şehit olmuş,  33 askerimizde yaralanmıştı.

Bu yaralı askerlerimizden biriside, Çubuk İlçesi Fatih mahallesinde ikamet eden, Çankırı Şabanözü Gümerdiğin nüfusuna kayıtlı rahmetli Ömer Erdoğan’ın oğlu Piyade Uzman Çavuş Recep Erdoğan Kayseri Komando Tugayında görevli iken, Suriye’de, El Bab’ın DEAŞ’tan alınması içi geçici olarak gitmişti. 

Suriye’de,  El Bab’ın DEAŞ’tan alınması için operasyonlarda yaralan Piyade Uzman Çavuş Recep Erdoğan’ın ilk tedavisi Gaziantep’te yapıtlıktan sonra tedavisi evinde devam etmektedir. Gazimiz sol bacağından ve sağ kulağından ameliyat olacaktır. Gazimizin hayati tehlikesi yoktur. Gazimizin şuan sağlık durumu iyidir.

Gazimiz Piyade Uzman Çavuş Recep Erdoğan, aynı zamanda Mardin Nusaybin, Diyarbakır Sur’da bölücü terör örgütü PKK karşı yapılan operasyonlara da katılmıştır.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaret yapmış olduğu konuşmasında: Ülkemize karşı topyekûn bir saldırı başlatılmıştır. Ülkemizin güvenliği için içte ve dışta terör örgütlerine yerinde müdahale edilmesine başlanmıştır. Türkiye’nin milli menfaları neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız. Bu nedenle Türk silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, Gazilik unvanı kavuşan, Recep Erdoğan kardeşimiz ve şuan yaralı olan tüm asker ve polislerimize acil şifalar diliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz.

Gazi Recep Erdoğan’da yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu ile birlikte beni evimizde ziyaret etmeleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allaha çok şükürler olsun. Şuan an sağlık durumum çok iyidir. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz, görevime kaldığım yerden devam edeceğim.  Bu cennet vatanıma bedenim bir parçasını değil, canım feda olsun.

Gazi Recep Erdoğan’ın annesi Nuriser Erdoğan’da yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve arkadaşlarıyla ile birlikte oğlumun yaralanıp, gazi olmasından dolayı, evimizde ziyaret etmeleri bizlere destek ve moral olmuştur. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Ziyaretin asına, Gazisi Piyade Uzman Çavuş Recep Erdoğan’a, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.