Ekskavatör Hizmette

Ekskavatör Hizmette

Çubuk Belediyesi, yeni Belediyeler Kanunu ile genişleyen belediye sınırlarına hizmet götürebilmek için araç filosuna yeni bir araç daha kattı.

 Çubuk Belediyesi İlçede başlayan doğalgaz, altyapı çalışmaları ve yol çalışmalarına daha hızlı müdahale edebilmek amacıyla yeni ekskavatör(İş Makinası) aldı.

“Durmak yok, çalışmaya devam”
Hizmet alanlarının her geçen gün genişlediğini belirten Fen İşleri Amiri Murat Sülük;” Daha öncesinde mevcut iş makineleri çalışmalarda yetersiz kalıyordu ve bu eksiği kiralama yöntemiyle gideriyorduk. Bu yöntemde hem maliyeti artırıyor, hem de hizmette aksamalara neden oluyordu. Başkanımıza yeni iş makinesinin alınmasından dolayı şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum ve durmak yok çalışmaya son sürat devam” dedi



Kendisine yeni bağlanan mahallelerin hepsine eş zamanlı hizmet götürmeyi hedefleyen Çubuk Belediyesi, yeni ekskavatör alarak araç parkını güçlendirdi. Alınan ekskavatör"ün ilk testini Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca yaptı. Başkan Tuğluca testten sonra ekskavatör"ün anahtarını Fen İşleri Amiri Murat Sülük"e teslim etti.



Alınan yeni iş makinesi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca “Belediyemize yeni iş makinesi (ekskavatör) daha alarak araç parkını güçlendirmeye devam etmekteyiz. Yeni ekskavatör ile daha fazla hizmet imkânı bulacağız. Alınan bu yeni iş makinesinin ilçemizde hayırlı hizmetlerde bulunulmasını temenni ederim” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.