EGO otobüsleri havaalanı seferinde

EGO otobüsleri havaalanı seferinde

EGO otobüsleri, Esenboğa Havaalanı seferlerine 15 Mart’tan itibaren yeniden başlıyor.



Esenboğa Havaalanı ile kent merkezi arasında her yarım saatte bir sefer yapacak olan EGO otobüslerine, 2 tam bilet karşılığı özel bastırılan biletlerle, ya da tam biletle 2 kez basılarak binilebilecek.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında oybirliği ile alınan karara göre, geçen yıl uygulamaya başlanan ve daha sonra durdurulan seferler, 15 Mart Cumartesi günü itibarıyla yeniden başlıyor.
EGO Genel Müdürlüğü yetkilileri, Esenboğa Hava Limanı"nda durak sorunları nedeniyle daha önceki seferleri durdurmak zorunda kaldıklarını, Ulaştırma Bakanlığı"nın sorunları çözmesi nedeniyle Hava Limanı"na yeniden sefer başlatma kararı aldıklarını belirttiler.

Esenboğa Hava limanı"na sefer yapacak EGO otobüslerinin izleyeceği güzergah ve duraklar şöyle:

“Güzergahlar:
Esenboğa Havaalanı – Havaalanı Yolu – Dışkapı İrfan Baştuğ Caddesi – Samsun Devlet Yolu – İskitler Caddesi – Konya Yolu – AŞTİ – İnönü Bulvarı – Bakanlıklar – Atatürk Bulvarı – Kızılay – Sıhhiye – Opera – Ulus – Çankırı Caddesi – Dışkapı – İrfan Baştuğ Caddesi – Havaalanı Yolu – Esenboğa Havaalanı.
Duraklar:
Esenboğa Havaalanı – Ülker Kavşağı – Pursaklar – Hasköy Dörtyol Kavşağı – Hasköy Yüncüler Durağı (Altınpark yanı) – Ulus – Bakanlıklar – İnönü Bulvarı – Ulaştırma Bakanlığı.”

(ANKA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum