Eğitim Alan Personel Seltifikalarını Aldı

Eğitim Alan Personel Seltifikalarını Aldı

Çubuk Belediyesi çalışanlarına verilen''İnsan Sağlığı ve İş Güvenliği'' konusunda eğitimin tamamlanmasının ardından sertifikaları verildi.

 Çubuk Mesleki Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen ve haftada 2 gün olmak üzere toplam 32 saat verilen eğitimin ardından personele sertifikaları, Belediye Başkanı Lokman Öden tarafından verildi. Sertifika verilmesi ile ilgili Çubuk Belediyesi Kademe Amirliğinde personel ile bir araya gelen Başkan Özden, alınan eğitimin amacına ulaşıp ulaşmadığını sordu.  Eğitimin çok faydalı olduğunu ifade eden personel, Başkan Özden"e verilen eğitimlerden dolayı teşekkür ettiler.

İnsan sağlığı ve iş güvenliği konusunda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini kaydeden Başkan Özden,  hayati önem arz eden bu konulara gerekli önemin başta çalışanın kendisinin vermesi gerektiğinin altını çizerek, ""Verilen eğitim ile amacımız çalışanlarımızı insan sağlığı ve iş güvenliği konularında bilinçlendirmektir. Bu eğitime ilk etapta Destek Hizmetleri Müdürlüğünde çalışan 30 personel ile başladık. Personelimizin de bu eğitime gerekli ilgiyi ve alakayı göstermeleri bizi memnun etmiştir""dedi

                Personel tarafından pasta ve kola ikramı yapıldıktan sonra sertifikalar sıra ile dağıtıldı. Sertifikaları dağıttıktan sonra Başkan Özden, personel ile birde hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.