Edirne'ye Gitmek İsteyen Düzensiz Göçmenlere Ücretsiz Otobüs Hizmeti

Edirne'ye Gitmek İsteyen Düzensiz Göçmenlere Ücretsiz Otobüs Hizmeti

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Raşit Neşeli, ilçedeki düzensiz göçmenlerin Edirne'ye gidebilmeleri için ücretsiz otobüs kaldıracaklarını açıkladı.

Avrupa'ya gitmek isteyen mültecilerin tüm masraflarını karşılayarak sınır bölgesine götüreceklerini anlatan Neşeli, şunları kaydetti:

"Yapılan hain saldırı sonrası hükümetimiz, mülteciler için sınır kapılarını açtığını duyurmuştu. Yapılan bu açıklamanın ardından oda olarak biz de bir karar aldık. Avrupa'ya gitmek isteyen mültecilere yardımcı olmak için seyahat esnasındaki tüm masrafları kendi şahsi hesabımdan karşılarken, otobüs ücretlerini de oda olarak karşılayacağız. İlçemizde bulunan başta Suriyeli mülteciler olmak üzere tüm mültecileri için Avrupa'ya gitmeleri şartıyla Edirne'ye kadar otobüs temin edeceğiz. Gitmek isteyen mülteciler odamıza müracat etmeleri gerekiyor. Biz gideceklerin sayısına göre otobüsleri ayarlayacağız."

Şoför esnafı olarak her zaman Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduklarını vurgulayan Neşeli, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı ailerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.
 

#Çubuk #Ankara #Pursaklar #Saray #Akyurt #SebatKoleji #DevaPark #Hastane #Turşu #Karagöl #Türk #SilahlıKuvvetler #Şehit #Okul #Öğrenci #CoşkunPetrol #KavisGiyim #SRDöner #ŞahanKebap #KemaloğullarıPideveKebapSalonu #Kemaloğulları #YavuzlarAVM 

Çubuk Turşusu, Bizim Köy Sepeti’nden alınır. Bizim Köy Sepeti, Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Sucukları, Meşhur Bizim Çubuk Yöresel Ürünlerini üreterek Türkiye’nin her yerine kargoyla satışa sunmaktadır. Bizim Köy Sepeti’ndeki tüm ürünler bizim köyde üretilen ve doğal, organik ev yapımı ürünlerdir. 

#BizimKöySepeti #BizimÇubukTurşuları #BizimKöySucukları

Yağmur YİĞİNER

WhatsApp/BİP/SMS: 0 (552) 808 35 37

Sağlıklı, Ev Yapımı Organik Yöresel Ürünlerimizden Siparişlerinizi Bekleriz

 @bizimkoysepeti @bizimcubuktursulari @bizimkoysucuklari

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum