Duvarlar Çiçek Açtı: Yeni Nesil Desenli Duvar Kağıtları

Duvarlar Çiçek Açtı: Yeni Nesil Desenli Duvar Kağıtları

Modern evlerde, yeni nesil dekorasyonlarda en önemli estetik unsurlardan biri de duvar dekorasyonları oluyor elbette. Evlerimizin dekorasyonu mobilyasıyla, aksesuarıyla, aydınlatma unsurları ve tavan ve duvar dekorasyonları ile bir bütündür ve bir evin ka

BG DİZAYN DUVAR KAĞIDINDA YENİ NESİL DESENLİ DUVAR KAĞITLARI
Burak Yavuz & Gökhan Demirkan Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı 69/A Çubuk /AnkaraGSM: 0532 179 90 06 - 0549 605 20 13İş Tel: 0312 838 11 14

Duvar dekorasyonlarında en sık kullanılan yöntemlerden biri de yeni nesil desenli duvar kağıtları oluyor. Peki desenli duvar kağıtlarını dekorasyonlarımızda nasıl kullanmalıyız? Mobilyalarımıza uygun duvar kağıdı seçerken nelere dikkat etmeliyiz? İşte desenli duvar kağıtları ile yaşam alanlarımızın dekorasyonlarını güzelleştirmenin püf noktaları…

Ana unsur olarak duvarlar

canlı renkli duvar kağıtları

Eviniz için duvar kağıdı modelinizi seçerken karar vermeniz gereken ilk şeylerden biri de duvarları odanın ana dekorasyon unsuru haline getirmek isteyip istemediğinizdir. Bunun için mobilyalarınızın tarzı ve yoğunluğuna dikkat etmeniz gerekiyor elbette. Söz konusu odada minimal ve sade bir dekorasyon söz konusuysa ve odadan içeri girdiğinizde canlı ve dikkat çekici bir ortam yaratmak istiyorsanız o halde canlı renkler ve hareketli desenler kullanmanızı tavsiye ederiz.

Özgün ve soyut

soyut desenli duvar kağıtları

Kendinize has, özgün, karakteristik, folklorik ve trendlere meydan okuyan ve zamanın ötesinde bir dekorasyon yaratmak istiyorsanız kuvvetli fırça darbelerini andıran desenli sade ve soyut motifleri tercih edebilirsiniz. Bu tür desenler yaşam alanlarına derinlik katarken her zaman daha sofistike bir ortam yaratırlar ancak mobilyalarınızın ve yaşam alanınızın dekorasyonunun ikinci planda kalmasına sebep olmazlar.

Mutluluk katan somut desenler

koridor için duvar kağıtları

Uçuk renkli ve somut desenli duvar kağıtları bir yaşam alanına pozitif enerji ve hareket katmanın en mükemmel yollarından biridir. Özellikle mobilya kalabalığı olmayan koridor, antre gibi geçiş alanlarının dekorasyonunda bu tarz desenler tarz sahibi eşsiz bir atmosfer oluşturuyor.

Çiçekli baskılar

çiçekli duvar kağıdı

Çiçekli baskılar daha feminen alanlar için en yaygın kullanılan duvar kağıdı desenlerinden biridir. Küçük, sıkı çiçekli ve bitkisel baskılar uzaktan çok kalabalık görünme eğilimindedirler ve bu nedenle de minimalist dizaynlı ve küçük yaşam alanlarına daha iyi uyum sağlarlar. Orta ve büyük ölçekli çiçekli ve bitkisel baskılar ise daha geniş odalarda modern bir etki yaratır.

Geometrik desenler

geometrik desenli duvar kağıtları

Son yıllarda en çok tercih edilen duvar kağıdı modellerinin arasında geometrik desenli duvar kağıtları geliyor. Modern ve retro çizgilerden hoşlanan ve mobilya ve aksesuar seçimlerini de buna göre yapanlar için geometrik desenli duvar kağıtları hem kolay bulunabilir, hem de kolay uyum sağlayan farklı stillerden biri. Geometrik desenlerin en büyük özelliklerinden biri de bulundukları odaya dinamik bir enerji katmaları.

Sonsuzluk algısı

yatak odası duvar kağıtları

Kendini tekrar eden ve sonsuzluk algısı yaratan bu tarz desenler yaşam alanlarınıza derinlik katarken aynı zamanda huzurlu ve dingin bir atmosfer yaratırlar. Bunun için eğer yatak odanız için duvar kağıdı deseni arıyorsanız bu stilde modelleri tercih edebilirsiniz.

Karakterinizi yansıtan modeller

yatak odası duvarları

Evinizin duvar kağıtlarının kişisel özelliklerinizi yansıtması gerektiğini ve bu yüzden de asla sıkılmayacağınız bir yapıya sahip olmaları şart! Duvar kağıdı modelinize karar verirken ne olursa olsun mutlaka içinize sinen bir desen ve renk seçmelisiniz. Hatta mümkünse duvar kağıdınızı uygulamadan önce geniş bir alanda test edin ve mobilyalarınıza uygun olup olmadığına karar verin ve sizi sıkmayacak bir desen olduğuna emin olun.

Modern evlerde, yeni nesil dekorasyonlarda en önemli estetik unsurlardan biri de duvar dekorasyonları oluyor elbette. Evlerimizin dekorasyonu mobilyasıyla, aksesuarıyla, aydınlatma unsurları ve tavan ve duvar dekorasyonları ile bir bütündür ve bir evin karakteri bütün olarak ortaya çıkar ve bir bütün olarak değerlendirilir.

BG DİZAYN DUVAR KAĞIDINDA YENİ NESİL DESENLİ DUVAR KAĞITLARI
Burak Yavuz & Gökhan Demirkan Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı 69/A Çubuk /AnkaraGSM: 0532 179 90 06 - 0549 605 20 13İş Tel: 0312 838 11 14

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.