Dutlu tahtalı kaplıcaları şifa dağıtıyor

Dutlu tahtalı kaplıcaları şifa dağıtıyor

Ankaranın Beypazarı ilçesinde bulunan Dutlu Tahtalı termal tesisleri şifa dağıtmaya devamediyor.

Romatizma ağrıları ve cilt hastalıkları başta olmak üzere, eklem kireçlenmeleri, bel fıtığı ve buna bağlı siyatik ağrılar, ağrılı kadın hastalıkları, spastik ağrıları, karaciğer ve safra kesesi taşları, nevrit- sinir ucu iltihabı hastalıklarına da iyi geldiği bildirilen kaplıcalar,
Türkiye'nin değişik yörelerinden gelenlerin yanı sıra yabancı turistlerinde ilgisini çekiyor.

https://www.beyter.com.tr/

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Beyter Turizm sahibi Atalay Yöntem”Kaplıcalarımız bugüne kadar bilinen termal kaynaklar içerisinde mineral,sağlık ve tedavi kürleri bakımından sağlık bakanlığı onaylıdır.Özellikle bayanların yoğun ilgisini çeken kaplıcalarımız ,cildin genç kalması ve güzelleşmesinde etkin sonuçlar  vermektedir.

Bir doğa harikası olan, yeşillikler ağaçlar arasındaki termal tesislerimiz temiz Havası, Sessizliği kuş cıvıltıları arasında gürültüden uzak dinlenme ve şifa Cennetidir.365 gün açık olan Tesislerimizde bulunan 3 adet Termal doğal tamamen kaynak olan suların Bir çok hastalığa derman olduğu bilinmektedir.

 
Sevkli Hasta uygulaması
Kaplıcalar Yönetmeliği çerçevesinde, Tam Teşekküllü Devlet Hastanelerinden alacağınız,Sevk raporuyla Beyter Dutlu Tahtalı Termal İçmece ve Kaplıcalarında, tedaviniz sonucunda alacağınız tedavi belgesi ve faturanızla,Tedavi Masraflarını (EmekliSandığı SSK,Bağkur vs.)Bütçe Kanununda belirtildiği şekilde Geri alabileceksiniz.Her türlü sevkli hastayı tedavi) etmek açısından Beyter Dutlu Tahtalı Termal İçmece ve Kaplıcalarını tercih etmeleri  menfaatleri icabıdır.Bizler Yasal Olarak Sağlık Bakanlığından alınan İşletme Ruhsatı ile hizmet Veren gerçek termal İçmece ve kaplıcayız.” dedi.

Tesisler hakkında da bilgi veren Atalay Yöntem şunları kaydetti”

 

Termal tesislerimiz bütünlük arz eder. Derli toplu görünümdedir. Tarihi ve doğa güzellikleri açısından zengindir.Tesislerimizde her türlü imkan mevcuttur.Sağlık açısından zengin Termal kaynak suyuna sahip olan tesislerimizin son yapılan Kaplıca suyu analiz raporları Sağlık Bakanlığından alınmış, sağlık açısından faydaları değerlendirilip , tarafımıza verilmiştir.Tesislerimizde her bütçeye uygun konaklama yerlerimiz mevcuttur.700 yataklı pansiyon 60 yataklı oteltip odalarımızda Kişi başı 20 ila 50 TL arasında müşterilerimize sunacağımız alternatif odalarımız mevcuttur.

 

Banyolarımız gün içi kullanımında kaplıca suyunu sürekli devretmektedir.Su sıcaklığı  50 dereceyi bulan kaplıcalarımız sabah saat beşten   akşam saat yediye kadar hizmet vermekte ve akşam havuzlar tamamen boşaltılmakta, dezenfekte edilmekte temizlenmekte ve tekrar doldurulmaktadır.Havuzlarımızda hijyen açısında terlik ve benzeri şeyler bulundurulmamaktadır.

Tesislerimiz Ankara il merkezinden 90 Km. Beypazarı ilçe merkezine 20 km. Mesafededir. Ankara- Beypazarı devlet karayolunun 85.Km .den sola ayrılan Asfalt yoldan ulaşılan ve söz konusu yol ayrımından 5 Km. Güneydogu İstikametinde bir dere yatağının iki tarafında yeşillikler içerisinde ağaçlarla Kaplı Tesislerinden oluşmaktadır”dedi.

Rezervasyon ve İletişim

Tel : 0 312 772 41 00 ( Pbx )
Gsm 1 : 0 533 614 16 28
Gsm 2 :
0 542 317 73 84
Fax : 0 312 772 40 02

Ankara - Beypazarı Devlet Karayolu 85.Km
mail : beyter@beyter.com.tr

Ankara'dan Ulaşım İçin
BEYTAŞ - Etlik Garajları No : 4 Etlik / ANKARA
Tel : 0 312 341 33 44


1-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum