Dünya piyasasını kaptırıyoruz

Dünya piyasasını kaptırıyoruz

Slovakya‘ nın Sabinov Belediye Başkanı Peter Molcan‘ un daveti üzerine Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ile birlikte Sabinova giden Çubuklu iş adamı Sabri Koca; “Birbirimizle uğraşmaktan dünya piyasasını kaptırıyoruz“ dedi.


Sabinov Günleri Festivaline katılan ve Sabinov'da fabrikalar ve alışveriş mağzalarını gezen Çubuk"lu iş adamı Sabri Koca Sabinov"da önemli temaslarda bulundu.

 Sabinov" da bir çok iş adamıyla temaslar kuran Sabri Koca kaçırılan fırsatların önemine dikkat çekerek şunları söyledi; “Sabinov da yapmış olduğum incelemeler ve gözlemlerim sonucunda dünya piyasasında çok fırsatları kaçırdığımıza şahit oldum. Ülkemizde üretilen birçok ürünün başka ülkenin ürünü diye satılmasi bir Türk olarak, üretici ve iş adamı olarak beni derinden yaralamıştır. Bizler birbirimizle uğraşmaktan dünya piyasasını elimizden kaçırmışız. Siyasilerimizin, yöneticilerimizin ve iş adamlarımızın birbiriyle uğraşmaktan vaz geçip ekonomiyi canlandırmak için yeni piyasalar yaratması gerekmektedir“ dedi.

Sabinov"lu iş adamlarının ilgi odağı olan Sabri Koca, bu güne kadar bir çok ülkeye seyahat ettiğini ancak bu kadar verimli bir seyat etmediğini belirterek, kendilerine bu fırsatı sağlayan BaşkanTuğluca" ya teşekkür etti.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum